5. toukokuuta 2010

Aktiivisuus?

Hupsista vaan taas on jäänyt kirjoittelematta. Noh kipeänä tulee käytyä omat kotisivut, blogit ja galleriat kaikki läpi niin nyt sitten vähän kuulumisia reilun kuukauden ajalta!
Erkkari 27-28.3 L meinasi tehdä lähdöstä ongelman, merkkasi autoon. Koira pois ja sanomalehtiä kaveriksi ja sitten alkoi ehkä onnistua. L kun ei ole tyttöjen kanssa matkustanut niin minkäs teet. Lauantaina (jolloin matkan teko siis alkoi) oli kevätkokous ja juhlaillallinen, osallistuin ensimmäistä kertaa tällaiseenkin tapahtumaan. Sunnuntaina oli sitten näyttely vuorossa Lakulle vuoden ensimmäinen H.
Keskikokoinen, mittasuhteet oikeat. Kevyt pää. Selässä hieman pehmeyttä. Saisi kantaa hännän tarmokkaammin. Vahvaluustoiset raahat. Takaraajat ulkokierteiset. Turkki ei tänään kunnossa. Esiintyy ja esitetään hyvin.
Sitten hain Lolan (Heldalan Ruusunnuppu) omistajansa autosta ja vähän treenailin junior handleria varten. Esiintyi tosi kivasti ja helposti sijoituksena junnuista kolmas ja osallistujia oli kolme. Kiitos Anulle Lolan lainasta! Esitin Lolan sitten rotukehässäkin ERI3 tuloksella, PN-kehässä ei enää sijoituttu.

Lappeenranta 4.4 Sadun ja Sinin kanssa lähdettiin aamulla ajelemaan Leppi ja Töppö nätisti takapaksissa matkustaen. Lakulla oli kehä ensin parkeerattiin sinne meidän tavarat. Kokeilin Pojua (Turnukan Beikko) ennen kehää herranjestas sillä oli voimaa! Sitten Laku kuntoon ja kehään tuloksena EH. Erin saaneita oli neljä niin ei kilpailuluokkaan tarvinut mennä. Sitten Pojun kanssa. ERI1! PU-kehässäkin meni hienosti PU1! Sitten odoteltiin että nartut arvostellaan PN1 oli Wilma (Ruskahallan Duggolas) ja PN2 Hilla (Barffas Imas Cappat) joka sai Suomen sertin ja valioitui! Onnea kasvikselle! Sitten pääsin elämäni ensimmäistä kertaa ROP-kehään, oli kyllä hienoa vaikkei sitä punakeltaista ruusuketta saatukkaan! Eli Pojun saldo siis ERI1 PU1 VSP. Kiitos Pirjo, että sain Pojua esittää! Lakun arvostelua en laita koska en saa siitä selvää ja se on på svenska.

Lahti 24.4 Tällä kertaa lainattii Pilviltä kyytiä, Tinka ja L ei oikein samassa paksissa mahtuneet matkustamaan, Tinkalla on iso ego ;) Näyttelypaikalle saavuttiin hyvissä ajoissa. Kävin taas Pojua kokeilemassa ja kattomassa miten Konsta (Viksalan Condor) liikkuu. Sitten L Pilvin ihanalle trimmipöydälle ja karvat ojennukseen! Mieki haluun tollasen! Siitä kehään ja vau ERI! Ehdin jo kuvitella kaikki luokkavoitosta pu-kisaan mutta ERI4 jäi sitten lopulliseksi tulokseksi. Sitten äkkiä Pojua hakemaan ja sama tulos! ERI4. Pu-kehässä molemmille kiitos ja näkemiin. Sitten Kaisalta tuli viestiä että tuutko kokeilemaan Vienoa ja Venniä kun kehät menee päällekäin, nojoo. Sitten Laku tarvi ottaa vielä kasvattajaluokkaan kilpailemaan, sieltä hienosti ROP-kas! Tämäkin arvostelu ruotsiksi, odottelen että kääntäjältä tulee takaisin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti