4. elokuuta 2010

Erkkari & tunnelmia leiristä

Tulimme Metsäkartanolle perjantai-illalla ja seuraavana aamuna olikin sitten näyttely. Ensin kävin Rymyn (Dagolas Quumakalle) kanssa pentukehässä PEK1 KP PU2 pentu. (: Sitten Lakun kanssa AVO EH- ja lopuksi vesisateessa JH2, Pojulla (Turnukan Beikko).

Leiri alkoi sunnuntaina jälkiluennolla joka ohjaajan mielenkiinnon sytytti tätä voitais oikeasti harrastaa! Illalla oli esineruutuharjoitus jota kävin mielenkiinnosta kuvaamassa ja katselemassa.

Maanantai aloitettiin jäljellä. Tein Lakun siskon (Molla) tytölle Jenalle noin 20 askeleen jäljen ja samanlaisen Jenan "isosiskolle" Lolalle. Tyttöjen omistaja teki Lakulle noin 30 askeleen jäljen. Illalla makkaranpaistoa, lisäksi Laku leikki Joiku-lapparin kanssa ja malttoi jopa kastella tassunsa, outoa!


Tiistai oli ehkä koulutuksilta odotetuin päivä, junior handleria! Lakun kanssa käytiin muistelemassa vanhoja perusjuttuja. Ennen koulutusta kävimme Pirjon ja Pojun kanssa kävelemässä luontopolun. Iltapäivällä oli sitten leiriolympialaiset joista ei kauheasti ole mainittavaa mutta oli meillä kivaa! Illalla leirinuotiolla palkintojen jakoa, luontopolulta tuli toinen sija!


Leirin viimeinen päivä käynnistyi leirinäyttelyllä ja junior handlerilla. Edellispäivän kouluttaja toimi tuomarina. Ensin edestakaisin ja jonon hännille sitten otettiin jatkoon 4, meidät myös! Jatkoon pääsijät tekivät kolmion. Sitten sijoitettiin ja katos kahden parhaan joukossa ja lopulta se voitto sitten tuli. Laku rähisi kehässä mutta tuomari sanoi että sain pidettyä sen hyvin hallinnassa ja kontaktissa ettei siitä ollut haittaa. Kulkuri-kehästä lennettiin ensimmäisenä pihalle, sen jälkeen vein koiran mökkiin ja menin veteraani-Kulkuri kehään porokoira Elviksen kanssa. Kahdesta osallistujasta toinen. Leiridiplomia meille ei iltapäivällä myönnetty mutta mukava leiri oli muuten! Nyt odotellaan täällä Rautavaaralla vielä huominen päivä ja perjantaina on sitten suuntana Kuopio Sawo Show ja koti! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti