22. joulukuuta 2015

Vuosi 2015 ohi, yksi blogikirjoitus

Mitä meille kuuluu? No aloitetaan vaikka siitä että omistajasta, sain opiskelupaikan Vierumäeltä. Ensin 4kkn kurssilla, josta ponnahdus liikunta-alalle. Sen aikana pääsykokeet liikuntaneuvojaksi Vierumäelle ja toiselta varasijalta opiskelemaan! Jo kurssin aikana löytyi mies taloon ja pistettiin yhteinen koti elokuussa Heinolaan.

Keväällä Lakun tyttö astutettiin Sukun veljellä, josta meille muutti pikkuinen Pepe, Barffas Vuotnalas. Harvinaisen Onnekas kaveri. Pentujen luovutukseen oli pari viikkoa, kun käytin Lakua Univetissä kattavissa tutkimuksissa. Oireita oli kutiava korva, laihtuminen, ripuli, huono turkki. Korvassa oli hiiva ja verikokeista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitystä on nyt säädetty syksyn aikana.

Suku muutti Pepen kanssa sitten elokuussa Heinolaan ja molemmat ovat sopeutuneet kerrostaloon oikein hienosti. Laku jäi viihdyttämään muuta perhettä maalle. Heinolasta löytyi seura, missä päästiin Sukun kanssa agsailemaan ja Pepellekin sopivasti alkoi pentuagility, eli alkeet on kasassa ja Suku on estevalmis! Suku tuli myös luonnetestattua, Sukumaisin tuloksin ja käytiin päivittämässä tarkit.

Näyttelyissä ollaan käyty aika vähänlaisesti. Messarit nyt viimeisempänä, mistä mukaan tarttui koko laumalle kennelyskä, ei kiva. Suku kävi toukokuussa nappaamassa yhden cacibin tilille ja olisi nyt viimeistä ulkomaan cacibia vaille. Katsotaan koska tukka tulee takaisin ja päästään lähtemään.


Vuosi 2015
Lakulle en aseta mitään tavoitteita, jokunen veteraaniluokan näyttely vois olla kiva mutta kunhan ois reipas oma itsensä. Jos jotain tuloksia jostain tulee niin oon tyytyväinen mutta saa toimittaa kotikoiran virkaa.

Sukulle yritetään kerätä pari cacibia lisää ja yritetään saada oman aikataulun mukaan toko takaisin mukaan kuvioihin. Agissa startataan ja luonnetestiä vois miettiä. Jalostustarkastus on varattu joten painotetaan harrastuksiin.


Sukulle yllättävän hyvin tuli siis tavoitteet täyteen! Ens vuodelle pohdintoja...

Vuosi 2016
Laku lääkitys kohdalleen, kunnon ylläpito

Suku C.I.B, harrastelua joka lajissa, painotusta erilaiseen lihaskunnon ylläpitoon ja huoltoon.

Pepe kasvua ja harrastuksia, agissa ainakin jatketaan ja tokoa aloitellaan. 

1 kommentti: