28. toukokuuta 2011

Hamina koettu teksti jälleen myöhässä :D

Lauantaina Lakun kanssa kehän laidalle. Ennen Lakun vuoroa yksi narttupentu ja kaksi junioriurosta joista toinen sai SAn. Lakun luokassa toinen koira lisäksi. Laku kehään luokan ensimmäisenä, tuomarina Harry Tast. Kovasti tuomari sanoi erinomaista ja neuvoi että häntä saa pysyä alhaalla ja lisäksi juostiin kuulemma liian kovaa? No jooo ERI tuli kuitenkin ja olin todella tyytyväinen! Toinen koira ei saanut joten Laa oli luokkavoittaja! Lisäksi tuomari antoi SAn. Tässä vaiheessa omat kädet alkoi täristä valioituisiko se Tänään? PU-kehä alkoi ja meidän lisäksi tuli kolme muuta urosta. Liikuttiin ja tuomari osoitti lopulta neljänneksi, ähh varasert! Mielettömän kivasti koira kuitenkin esiintyi, ihana ♥ eikä kuitenkaan tyhjin käsin tarvinut lähteä. Tuloksena odotin lähinnä EHta tai huonompaa mutta lähinäyttelyyn oli pakko ilmoittaa. Tuomari tuli muiden sijoittamisen jälkeen vielä sanomaan että mikäli raajakorkeutta olisi ollut enemmän niin olisi saattanut olla korkeammalla.

Junior handlerissa kisasin walesinspringerspanieli Aarteella. Tuomari siirteli hiukan jalkoja ja teetti kolmion. Suoritus meni mielestäni hyvin, jatkopaikkaa ei herunut mutta kommenteiksi sain "Etujalat liian edessä, takajalat ahtaasti saattaa johtua etujalkojen asennosta ja yrittäisin itse laittaa takajalkoja vähemmän ahtaasti. Liikkeet voisivat olla terhakkaammat." Etujaloista en tiedä mutta takajalat asettelin omistaja Inkan neuvojen mukaan :) Onnea vielä Sini JH3 sijoituksesta!

Sunnuntaina oli vuorossa vain JH tosin siinä osari & PM. Molemmat kilpailut valkoisella käppänällä, Jessillä. Jessi oli kehässä iloinen vapaasti esiintyvä. PMssä kolmio ja ympäri, oikein kivasti. Ei jatkoon kuitenkaan. Osarissa tehtiin L-kirjain mielestäni sekin oikein mallikkaasti, tässäkään ei kovan tason vuoksi jatkoon :) kommentteina "mukavaa, luonnollista vapaata esiintymistä. Koira hieman haluton (liikkeissä?) suoritus ei parantunut normaalikilpailussa" Mutta näillä mennään kiitos Tiinalle Jessin lainasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti