15. toukokuuta 2011

Lahden & Kouvolan ryhmikset

1.5 matkasin Lakun kanssa ensin Pilville ja siitä lähdettiin Lahteen näyttelyyn. Näyttelypaikka oli kovin tuulinen ja en ollut oikein osannut varautua vaatetuksella oikein. Laku kuitenkin ensimmäisenä kehään, Pilvillä mukana Naava & Tinka. Tuomarina Jari Fors, Laku sai tuomarilta ERIn ja jäätiin odottelemaan kilpailuluokkaa. Kilpailuluokassa sijoituttiin toiseksi ja saatiin SA! Valioitumishaaveet menivät siihen mutta todella tyytyväinen jäppisen esiintymiseen. Paras uros kilpailussa sijoituttiin jopa neljänneksi! Eli tulos oli AVO ERI2 SA PU4! Lakun kasvattaja oli ilmoittanut koiria kasvattajaluokallisen verran Totti JUN ERI2 SA, Tumppi VET ERI1 ROP-VET & Manteli AVO ERI4 SA. Kasvattajaluokkaan osallistuttiin ainoana ja KP napsahti eli jäätiin odottelemaan ryhmiä.

Sitten kehäilemään Tinkan kanssa! JH oli vuorossa ja 7 tai 8 kilpailijaa osallistumassa. Päätin ennen kehää että jos päästään jatkoon niin kelpaa mulle. Yksilöliikkeissä tuomari, Vesa Lehtonen teetti kolmion ja edestakaisin. Liikkeet ihan ok ja seisotus nappi :) Kun kaikki kilpailijat oli käyty läpi tuomari pudotti muutaman kilpailijan pois, olimme jatkossa! Sitten juostiin yhdessä vielä ympäri ja tuomari alkoi sijoittamaan. Yhtäkkiä huomasin että sijoittamatta on enää minä ja toinen kilpailija. Sitten juostiin yhdessä ympäri ja tuomari osoittaa punaisen ruusukkeen minulle, MITÄ IHMETTÄ! ;o kehui että kolme ensimmäiseksi sijoitettua esittivät koiraa eikä itseään. Tämän jälkeen alkoi päivän paras kilpailu johon tuli nuorempien voittaja kultaisella noutajalla. Ensin juostiin omilla koirilla yhdessä ympäri ja seisotettiin ja sen jälkeen vaihdettiin. Ja taas juostiin ja seisotettiin. Saatiin omat koirat takaisin, tuomari haki ruusukkeet ja juoksua taas, palkintojen kohdalla minulle ojennettiin punainen ruusuke MINÄ PÄIVÄN PARAS ohhhohh. Tässä vaiheessa tuomari kehui että sain liikkeet paremmin esille molemmilta koirilta joka ratkaisi kilpailun. Kiitos Pilvi ja Tinka!

Kuvailin parikilpailua ja sitten Pilvin koiria ja kasvattia. Vaihdettiin ja saatiin Lakusta ja minusta & Tinkasta palkintokuvia. Ryhmäkehien alkaessa ensin meni veteraanit kehään. Tumppi pääsi jatkoon ja sijoittui BIS4-Veteraaniksi! Kasvattajaluokan kanssa juostiin vain läpi ei kirjava joukko iskeny ;)

Vajaa viikko (7.5) myöhemmin oli Kouvolan ryhmänäyttely Lakulle valiotitteliä taas hakemaan. Laku oli neljäs kehään menevä uros tuloksena ERI1. Parasta urosta ei valittu. Narttujen arvostelu tuntui olevan löysempää. Esitin kehässä Lakun siskontytön, Jenan yksilöarvostelusta JUN ERI ja luokka kakkonen ja SA! Sen jälkeen kävin Lolan kanssa kehässä VET ERI3 SA! Jenan kanssa pääsin sitten paras narttu kehään ja yllätyksenä tuomari heitti valiot ja veteraanit pihalle eli Jena sijoittui ensimmäistä kertaa Suomessa paras narttu kehässä! Tulos lopullisesti JUN ERI2 SA PN2 VA-SERT! PN-kehän jälkeen oli kasvattajaluokka vuorossa joka koostui Lakusta, Tumpista(VET ERI2), Jenasta & Mollasta(AVO ERI2 SA PN4). Ryhmä sai KPn joten jäätiin odottelemaan isoa kehää. Muita kasvattajaluokkia ei ollut joten tulos oli KP ROP-KASV BIS1-KASV!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti