15. elokuuta 2011

Joensuu KV

Lähdettiin Lakun kasvattajan kanssa perjantai-iltapäivällä ajelemaan kohti Joensuuta jossa oli lauantaina KV-näyttely jonne olimme ilmoittaneet Lakun, Pikin ja Oilin. Manteli lähti mukaan turistiksi. Oltiin perjantaina kymmenen maissa hotellilla joka näytti ulkoa aivan kamalalle mutta huoneeseen päästyä huomattiin että meillä on oma Sauna! Sauna päälle ja koirien kanssa lenkille pikaisesti. Kaikki muut oli häkeissä huoneessa paitsi Piki joka hyppäsi keskelle sänkyä nukkumaan kun olimme saunassa.

Seuraavana aamuna herättiin siinä kahdeksan pintaan käytiin aamupalalla ja vietiin tavarat ja ajeltiin näyttelypaikalle. Kehä oli kivasti ajoissa ja Laku meidän koirista ensimmäisenä kehään menossa. Junioreissa ja nuorissa oli yhteensä kaksi paras uros kilpailuun tulevaa. Laku sai erin ja voitti luokkansa SAlla, mentiin siis paras uros kisaan! Tuomari siirsi meidät ja valioluokan voittajan kahdeksi ensimmäiseksi ja juostiin ympäri. Siinä vaiheessa hihkuin Lakulle jo että hieno mies, vähänkö oot komea, taitava younameit. Sitten tuomari pysäytti valioluokan koira oli ykkönen Laku kakkonen! LAKU SAISI SEKÄ SERTIN ETTÄ MYÖHEMMIN CACIBIN!!! Laku siis valioitui kolmen maan valioksi tuolla sertillä! Tuomarina siis Saija Juutilainen.
Laku AVO ERI1 SA PU2 SERT > FI EE SE MVA VACA > CACIB !

Oili-siskopuoli meni seuraavana kehään sai EHn. Ja viimeisenä Piki-äippä joka voitti veteraanit, oli roppiveteraani ja voitti myös nartut ja oli vielä vsp :) Hieno päivä! Kiitos Susku reissusta ja aivan mahtavasta pikkumiehestä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti