3. elokuuta 2011

Ruotsin näyttelyturnee

Torstaina oli lähtö, auto startattiin Ummeljoelta klo 15 ja siitä ajeltiin ensin Kouvolaan ottamaan Lakun kasvattaja ja koirat kyytiin ja sen jälkeen Turun satamaan sillä mentäisiin laivalla yli. Automatka sujui mukavasti ja jossakin Turun lähellä pysähdyttiin pissattamaan koiria ja iloksemme sieltä löytyi koirapuisto! Käytiin vessassa ja haettiin jäätelöt ja laskettiin sitten koirat puistoon pissalle. Satamassa oltiin tuntia ennen laivan lähtöä, laiva saapui tosin hiukan myöhässä mutta melko ajoissa päästiin kuitenkin lähtemään, eikä laiva ollut aamulla pahasti myöhässä.

Perjantaina oltiin näyttelypaikalla joskus 12 maissa. Laku meni ensimmäisenä kehään sai ERIn ja voitti luokkansa SAlla. PU-kilpailussa sijoittui kolmanneksi! Sitten oli vuorossa siskopuoli Oili (B. Ochleapmi). Sai myös erin ja san mutta jäi toiseksi luokassa. Lappalaisissa viimeisenä oli vielä äiti Piki joka oli ainut valionarttu, sai erin ja voitti luokkansa salla. PN-kehässä esitin Oilin joka oli kolmas kuten Laku ja Piki oli PN1 SERT -> SE MVA ja lopuksi VSP. Sylvi-poro sai myös erin ja san voittaen luokan, pn-kehässä valionarttu meni ohitse, serti tuli kuitenkin.
Laku AVO ERI1 SA PU3
Oili AVO ERI2 SA PN3
Piki VAL ERI1 SA PN1 SERT -> MVA CACIB VSP
Sylvi NUO ERI1 SA PN2 SERT VACA

Lauantaina kehä oli samoihin aikoihin Laku jälleen ensimmäisenä meidän koirista, itsellä ei muistikuvia kehän kulusta löydy joten vain tulokset:
Laku AVO ERI1 SA PU1 SERT CACIB ROP !
Oili AVO ERI1 SA PN3 VASERT VACA->CACIB
Piki VAL ERI1 SA PN2 CACIB
Sylvi NUO ERI1 SA PN2 SERT VACA
Lakun kanssa käytiin ryhmäkehässä pyörähtämässä, edellispäivän rotutuomari oli ryhmätuomarina nopeasti liikutti esiarvostelussa, muuten ei oikeastaan edes vilkaissut. Oli se aika jännää juosta Oman koiran kanssa KVn ryhmäkehässä ekaa kertaa. Laku tosiaan sai ensimmäisen cacibin täytyy katsella minne ulkomaille seuraavaksi lähdetään hakemaan seuraavaa. 13.8 Joensuussa olisi kyllä KV ja ollaan sinne menossa mutta en usko että Suomesta saataisiin yhtään cacibia.

Sunnuntaina kehä aloitti lappalaisilla heti yhdeksältä. Lakulle pelkkä eri tuomari sanoi pystystä olkavarresta ja töpöttävistä tmv liikkeistä vaikka sain vietyä pitkällä hihnalla. Oili voitti luokkansa eri ja sa, Piki myöskin. Oili voitti vielä nartut ja Piki oli toinen. Sylvi voitti luokkansa myös, samoin nartut. Oili ja Sylvi oli molemmat myös VSP.
Laku AVO ERI
Oili AVO ERI1 SA PN1 SERT->MVA CACIB VSP
Piki VAL ERI1 SA PN2 VACA
Sylvi NUO ERI1 SA PN1 SERT VSP

Maanantaina ajettiin satamaan ja tiistaina oltiin puolen päivän aikana kotona. Huippu reissu sekä tuloksia että koirien välejä ajatellen! Seuraavana sitten Joensuu katsotaan tykätäänkö meistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti