3. lokakuuta 2011

hiukan Hyvinkäätä ja enemmän Jyväskylää

Kirjuri ollut laiskemman puoleinen muttei mitään varsinaisesti ole tehty. Hyvinkäällä 17.9 kävin esittämässä Nuutin (Ikimuiston Gasoliini) tuloksella PU4 VA-SERT, uusia tuttavuuksia hihnan päässä joka vaatii hieman treeniä ja luottamusta. Lisäksi ennestään tuttu Jena (B. Persil'ja) oli kehässä ja likka esiintyi oikein kivasti ja tuloskin lämmitti mieltä PN2 & EKA SERT!

Lakun kanssa käytiin syyskuun viimeinen keskiviikko viikkoharkoissa haistelemassa ja teki kivan luoksetulon ja otti lelua suuhun noutoharjoituksessa.

Jyväskylässä vietettiin viime viikonloppu (1-2.10) eikä ihan ongelmitta selvitty. Menomatkalla autosta hajosi akun laturi 50km ennen Jyväskylää, kummallisia ihmisiä siellä päin kun vain vilkutetaan takaisin vaikka oli sivuovet, paksi ja konepelti auki ja vielä häkki pois autosta. Onneksi eräs rekkakuski kuitenkin pysähtyi ja saatiin virtaa että päästiin huoltoasemalle josta ostettiin uusi akku ja päästiin näyttelypaikalle. Ennen kokousta kerkesin käydä kylpylän puolella ja kokouksessa pääsin (vai jouduin?) laskemaan ääniä.

Sunnuntaiaamuna alkoi näyttely, muutamassa kehässä yhdeksältä ja muutamassa kymmeneltä. Jena oli ensimmäisenä esitettävänä ja sai erin! Jenan jälkeen oli vielä 16 junnunarttua ja kilpailuluokassa Jena sijoittui kolmanneksi, SAta ei saanut. Sitten piti pikaisesti mennä hakemaan tavaroita pois huoneesta että saa sen luovutettua. Laku oli seuraavana menossa valioluokkaan. Yksilöarvostelussa tuli eri kuten Jenallekin! Kilpailuluokka sattui inhottavasti JHn kanssa päällekäin mutta näkipä ainakin että koira osaa mennä kasvattajan kanssa. JHssa kilpailin Fjällfarmens Jalokivellä "Hetalla" ja sijoituimme toiseksi Talvitien arvostellessa! Kiitos Sarille lainasta! Lakukin pääsi kilpailuluokassa 11 parhaan joukkoon ja sai SAn! Lisäksi Susku sai kasvattajaluokan joten siellä pyörähdettiin ja jäätiin kirjavimmalla joukolla viidenneksi. Kiitos kaikille seurasta, toivottavasti nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti