13. lokakuuta 2011

Tiistain tumpelo-omistaja

Ajattelin tiistaina tosiaan että olisi keskiviikko ja pyysin äidiltä kyytiä kentälle. Olin jo kymmentä vaille kuusi kentällä eikä ketään näkynyt. Lähdin kävelemään Lakun kanssa ja tajusin ettei kentälle tule ketään koska olen vääränä päivänä liikenteessä. Päätin kuitenkin että kävelen kentälle ja treenataan jotakin pientä.

Aloitettiin kontaktilla, koska nenä vei koiraa ihan urakalla. Naksukin unohtui kotiin mutta osasin kuitenkin ajoittaa palkkion oikein. Päästin Lakun vapaaksi ja pyysin sivulle ja otettiin muutaman askeleen seuraamisia + käännös. Käännöksissä on jotakin ongelmaa jonka teen itse todennäköisesti. Paikallamakuu oli varmaa Lakua, katteli tosin enemmän ympärille kuin mua.

Lisäksi halusin parantaa suoritusnopeuksia seisomisissa ja maahanmenoissa. Seisomista ollaan harjoiteltu lenkeillä melko paljon koska tyyppi juoksee aika paljon mua edellä. Seisomiset meni siis tosi kivasti luoksetulostakin kokeilin pysäyttää, mutta vielä niin alkutekijöissä sen suhteen että kolmannella vasta pysähtyi. Maahanmenot oli hiiiiiitaita mutta meni joka kerta maahan asti.

Eteentuloa otin myös, sain vähennettyä käsiapua melko paljon, hyvä jättää hautumaan taas :) Luoksetuloja lyhyeltä matkalta tuli ravilla. Kuitenkin hyvä treeni tuli pidemmän tauon jälkeen ja muualla kuin kotona ja sain Lakun välillä jopa leikkimään palkaksi! Kuumeinen kirjuri kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti