30. joulukuuta 2012

Suku 7kk ja hallilla


 Perjantaille sattuikin kiva keli, kaivoin jopa kameran mukaan lähtiessäni. Edellisen päivän nollakeli ja perjantain pakkanen ei kuitenkaan olleet etenkään Lakun mieleen, lumen päälle oli tullut ilkeä jääkerros joka ei kestänyt vielä koiran painoa. Suku olisi vedellyt kyllä mielellään lelun kanssa. Kameran nappasin senkin takia että Suku täytti jo 7 kuukautta! Kivaa tahtia kasvaa, korvatkin on edelleen aika hyvin mukana.

Lenkkeilyn jälkeen pakattiin auto ja lähdettiin ensin koirapuistoon ja sitten hallille. Koirapuistoon oli sovittu treffit Jodi-sheltin kanssa joka on samanikäinen kuin Suku, vain muutama viikko ikäeroa. Alkuun ei oikein leikki lähtenyt mutta lopulta kaverit veti rallia ympäri puistoa. Jodia hieman hämmensi ettei Suku anna periksi ja sitä saa kumottua helposti mattoon.

Hallilla treenasin ensin Demon kanssa. Ja Suku teki samaa rataa pätkissä heti perään. S oli innoissaan ja ihan mukana. Lakuhan olisi käynyt moikkaamassa muita ryhmäläisiä. Suku ei putkia vielä oikein hae mutta hyppyjen kanssa ollaan tehty tekniikkaa, joten tehtiin ratapiirroksen pätkää 6-8 pääasiassa. Toisella puolella otettiin sitten putkea enemmän ja saatiin sitä jo vähän mutkalle! Hiljaa pikkunen tulee mutta eiköhän se siitä kun päästään useammin käymään ja josko kesällä saataisiin ryhmäpaikka tai sitten ehtisi yksin käymään jonkun verran että kehittyisi. Mikään kiire ei ole kuitenkaan. Haluan panostaa kivaan tekemiseen ja oikeaan suoritustapaan, eikä kisasuunnitelmia tai paineita ole. Askel kerrallaan se on vielä lapsi.

Tätä ajatusta olen nyt tokon kanssa käyttänyt. Vaikka ryhmäpaikka alkaakin viikon päästä ja kisaamaan pääsisi 3kkn päästä niin ei ole mikään hoppu. Asenne on tärkein ja sillä mennään. Katotaan rauhassa miten edistytään ja sillä hyvä.

Tokoa ollaan tehty sisällä nyt lomalla jonkin verran. Sivulletuloja, maahanmenoja, istumisia, seisomisia. Sivulletulo on kokenut jonkun kolauksen, pientä käsimerkkiä tarvitaankin edelleen. Käsimerkkien häivytys on seuraava suunnitelma kaikissa ed. mainituissa. Jäävien pohjaa ollaan yritetty saada aikaiseksi. Ja seuraamisessa ollaan siirrytty imutuksesta askeliin ja kontaktiin. Jos ensi viikolla olisi ahkera niin voisi videota saada aikaan näistä.

En tiedä kuinka moni lukija tietää mun haaveista, mutta ehkä jotakin niistä kertoo että lapinkoiranartulle olisi sijoituskoti hakusessa mielellään Kymenlaakson alueelta. Yhteydenotot elina.andi[at]gmail.com josta saa lisätietoa.





Suku vaanii lelua

Tyytyväinen L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti