23. joulukuuta 2012

V-12

Messaripostausta olisi tulossa, nyt! Omia koiria ei ollut mukana, vaan lähdin ihan puhtaasti esittämään.
Matkaan lähdettiin vasta yhdeksän aikaan sunnuntaiaamuna, mitä luksusta. Pakki (lk. pyreneittenpaimenkoira, Tottakai Puuha Pete) oli ensisijaisesti esitettävänä ja Lolan (slkn Heldalan Ruusunnuppu) lupasin myös viedä jos ehdin. Perillä oltiin sitten yhdentoista aikaan ja ekana kävin tsekkaamassa lapparikehällä ja sen jälkeen shoppailukierrokselle, jolta ei yllättäen tarttunut mitään mukaan.
Pakin kehä oli hiukan myöhässä, omistaja katosi kehältä jo hyvissä ajoissa ja siellä me hengailtiin muutama tunti. Pyrrejä oli ilmoitettu 5kpl, joista neljä oli uroksia, nuori, avoin ja kaksi valiota, joista toinen oli Pakki. Kaksi ensimmäistä urosta saivat sekä ERIn että SAn, toinen valiouros EHn. Ja Pakille ERI1 SA! PU-kehässä tuomari liikkutti ja ilmeisesti vakuuttui Pakin liikkeistä, koska päästiin ykköspaikalle! ROP-kehässä peli oli jo selvä, nartun omistaja oli viemässä ruusukkeita kehänlaidalle niin tuomari juoksutti meitä jo ympäri ja sanoi että koira on upea eikä hänen tarvitse miettiä päätöstä enää. Pakki oli siis myös rotunsa paras! Vau! Kiitos Mialle, että sain viedä Pakin kehään.
Sitten juoksujalkaa lapparikehälle yläkertaan. Portaissa Anulta tuli viesti että valionartut alkaa ja Lola on veteraaneissa. Mikäpä siinä koira oli jo melkein laitettuna ja menossa ja oli lähdössä heti mukaan. Häntä heilui ja mummeli oli oikein täpäkkänä. Veteraaninarttuja oli ilmoitettu hurjan paljon, 7kpl. Tuomarin mielestä Lollis oli ERIn arvoinen ja jatkettiin kilpailuluokkaan, jossa sijoitus neljäs! SAkin saatiin ja käytiin paras narttu kehässäkin pyörähtämässä. Alla muutama Martiskaisen Paulan ottama kuva Lolasta, Pakista ei kuvia taida löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti