14. huhtikuuta 2013

Missä mennään?

No tuota. Jos aloitetaan näyttelyistä, joita tässä välissä on ollut pari kappaletta niin. Pikkupoika aka Knääpiö kävi ensimmäisellä ulkomaan reissulla kasvattajan kanssa, kiitos isosti! Tuloksena JUN ERI1 SA JUN-SERT ROP-JUN LVJV-13 PU2! Hienosti meni siis. Mitä reissulta kuulin niin oli osannut käyttäytyä ja ollut reipas, hyvä homma. Nimen edessä komeilee nyt siis ensimmäinen titteli, vaude. Sen lisäksi ollaan käyty Hyvinkään ryhmiksessä, jossa oli 19 lapinkoiraa, mukana myös Sukun sisko Savu. Knääknää oli reipas ja helppo näyttelypaikalla, tapansa mukaan. Kehässä oli sitten taitava ja esiintyi hienosti. Tuloksena ERI1 SA PU2 VARASERT, ei kaukaa liipannut, mutta tosi hienosti on pärjännyt.

Tokoa ei olla tehty eikä agiinkaan torstaina menty, kun allekirjoittaneen viisaudenhammas päätti aloittaa kiukuttelun. Ja tulevalla viikolla jää agit myös väliin kun keskiviikkona käyn hampaan poistattamassa.

Mutta Lakun BH-kurssi alkoi 2.4. Ekalla kerralla teoriaa ja kokeeseen ilmoittautumisen harjoittelua. Joku ihana tyttö oli käynyt pissimässä lähelle sitä kohtaa mistä ilmoittautumiseen lähdettiin, mutta muuten oli mukana. Meidän yleiseksi ongelmaksi sanoin vireen ylläpidon, mutta asia osoittautui ihan toiseksi kun 9.pvä jatkettiin seuraamisella ja paikallamakuulla kurssia. Tyyppi makasi ensin pitkän tovin makuussa ja hienosti pysyi vaikka toinen koirakko teki seuraamista samaan aikaan. Vahva makuu sillä on toki ollut aina, mutta edellisestä häiriötreenistä on ties kuinka kauan aikaa. Paikallamakuun jälkeen bileet ja kasa broileripyöryköitä palkaksi ja sitten odoteltiin että päästään seuraamista tekemään. Odotteluaikana Laku oli sitä mieltä että eikö voitais jo tehdä jotain. Ei pitänyt kuitenkaan mekkalaa vaan tuijotteli että tippuisko sitä palkkaa.

Seuraaminen oli periaatteessa seuraamista! Kontakti ei tippunut, mutta vähän edisti ja perusasennot oli kamalia. Käännökset kuitenkin toimi ok. Perusasentojen toimimattomuus saattaa johtua jumeista, soittoa hierojalle siis. Toinen vaihtoehto on treenaamattomuus ja etten ole osannut vaatia siltä oikeanlaisia pertsoja. Tätä siis lähdetään treenaamaan, toivottavasti päästään jossain kohtaa valvovan silmän alle. Oli meinaan sellainen vire, että alta pois. Tehtiin myös henkilöryhmää, missä ei ollut muuta ongelmaa kuin että ohjaaja laahustaa.
Barffas Savkkus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti