29. maaliskuuta 2013

i'm alive


Ylläolevat kuvat ovat Siilinjärven erikoisnäyttelystä jossa Suku päätti yllättää aivan oikeasti. Suip ensimmäistä kertaa junioriluokassa, 18 muun uroksen kanssa ja herra menee ja voittaa luokan ERIllä. Lisäksi tuomari antoi SAn eli tervemenoa Paras Uros-luokkaan! Odotteluajan Suku oli autossa ja kävin esittämässä Savu-siskon kilpailuluokassa, kun sai kasvattajan esittämänä myös erin yksilöarvostelussa. Aivan ei sijoitusta kilpailuluokassa tullut mutta lähellä kävi, tiputtiin juuri ennen sijoituspaikkoja pois. Siskolikka on aivan ihana, kiitos Anu että sain esittää! Lisäksi autoin urosten valioluokassa esittämällä jo aikaisemmin tutun Dagolas Quumakallen "Rymyn". Rymy sai myös erin muttei suuresta valioluokasta päässyt luokkasijoille. Kiitos Meijulle että luotit Rymyn esitettäväksi! Valioluokan jälkeen kipitin hakemaan Sukua paras uros kisaan. Vauva oli saanut huilata useamman tunnin eikä vaikuttanut kovin väsyneeltä. Yllättäen tuomari nappasi meidät jatkoon ja pääsin ensimmäistä kertaa juoksemaan erkkarin pu-luokassa oman koiran kanssa, 6 parhaan joukossa. Laku oli kyllä kisaamassa pu-kehässä Vääksyssä -11 mutta ei päässyt jatkoon. Suku kuitenkin miellytti tuomaria ja päätyi PU4:ksi ja sai VARASERTIN! Mikä aloitus! Tästä innostuneena pistin kotiin tullessa muutaman näyttelyilmon menemään. PU-kehän jälkeen oli vielä veteraaninartut jossa esitin Heldalan Ruusunnupun "Lolan" tuloksena VET ERI-. Käytiin myös kasvattajaluokassa Sukun kanssa ja tulos oli siellä 4. KP.  (kuvat joissa ei ole (c) merkintää, (c) Sanna Parviainen)

Maanantain tokotreenit jätettiin suosiolla välistä mutta käytiin agsaamassa torstaina. Ensin alla olevaa radan pätkää ja persjättötreeniä. Sukumokoma on keksinyt karkailun jalon taidon ja eilenkin lähti useaan otteeseen lähdöstä. Lisäksi kävi toisella puolella tekemässä yhteistreeniä sheltin kanssa, ei näin.... No pistettiin portti kiinni ja ohjaaja piti Sukua paikallaan. Ja sitten onnistui koiran puolesta. Ohjaajan persjätöt eivät olleet oikein ajallaan. Pakko kyllä kehua miten Suku ampaisi putkeen, ei ollut suoralla linjalla hypyltä ja oli vielä musta putki mikä on ollut hiukan haastava. VAU!

Toisella puolella tehtiin valssitreeniä ja katsottiin kujakeppejä. Kuja niin toimii tuolla! Ja juoksee täysiiiiii ja on tosi innoissaan! Into tarvis saada myös hypyille, vire vinkkejä otetaan vastaan. Lelulla palkkautuminen on vähentynyt, pistää nenän mielummin maahan kuin lutsuttaa palloa. Valssitreenikin toimi tehtiin ensin putki, takaakiertona hyppy, valssi, takaakiertona hyppy, valssi ja palkka. Toinen pätkä muuten sama mutta hypyt ilman takaakiertoa. Yllättävän hyvin jaksoi tehdä, vaikka puhuttiin erkkarireissulla ettei lappalainen ole koira jonka kanssa opetellaan ohjaustekniikkaa. Mutta nyt tehotreeniin paikallaolo ja mukana pysyminen.


JA TÄRKEIN ASIA LOPPUUN, ONNEA ANDI 17v 29.3.2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti