11. lokakuuta 2013

Inspistä etsimässä...

Saatiin Sumun ja Joikun blogista haaste, samantyyppinen kuin keväällä mutta vastaillaan nyt näihin jos vaikka blogi-inspis taas iskisi..
 1. Tuleeko sinulla välillä koirien kanssa tai muuten vaan koiraharrastuksen parissa hetkiä, jolloin mietit miksi ihmeessä tätä harrastat.
  Kyllä, ei enää tosin niin kovin radikaalisti kuin muutama vuosi sitten mutta aina välillä.
 2. Mitkä on koirien kanssa ja koiraharrastuksesa ehdottomasti parhaat puolet, joita jäisit ikävöimään jos tämän kaiken joutuisit jättämään.Koiraihmiset ja rutiineja arvostavana ihmisenä treeneistä ja koirien hoitamisesta tulevat aikataulut ja tekeminen ylipäätään
 3. Ketä elokuva- tai sarjakuvahahmoa koirasi muistuttaa mielestäsi eniten?
  Oon niin huono seuraamaan leffoja/sarjiksia että en osaa nimetä :D
 4. Onko koirassasi jotain puolia tai ominaisuuksia, mitkä poistaisit koirastasi jos mahdollista?
  Laku voisi olla aavistuksen sosiaalisempi/suvaitsevaisempi muiden koirien kanssa, Sukun ei tarvis jänskäillä ihmisiä
 5. Mikä oli ehdoton ykköskriteeri koiraa hankkiessasi?
  Luonne ja terveys kulkee käsi kädessä
 6. Miksi päädyit juuri siihen rotuun mitä koirasi edustaa?
  Äiti tähän on päätynyt ja koska parempaa vaihtoehtoa en kotikotona pysty pitämään
 7. Mikä on ehdoton koiraharrastuksen kuninkuuslaji mielestäsi? Ei tarvitse olla joku mitä harrastat itse, voi myös olla joku mitä ihailet suuresti.
  Mun mielestä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen mitään lajeja, jokainen kokee lajin parhaaksi, omasta mielestä tärkeintä on että harrastetaan.
 8. Jos voisit valita koiran vain värin perusteella, minkä värinen se olisi? (Huom. pinkkejä ja vihreitä koiria ei lasketa.)
  Värillä ei ole väliä, mutta silti seuraava lappalainen sais kyllä olla musta merkein
 9. Onko sinulla koiramaailmassa jotain ehdotonta idolia, jota ihailet (esim. kasvatustyön, koulutusmetodien tai kenties koiravalokuvien perusteella). Kuka?
  Arvostan niitä, jotka kisaavat korkealla, osaavat kouluttaa oman koiran ja sen lisäksi vielä muita ihmisiä ja heidän koiriaan. Ja joilla on hyvä suhde koiraan.
 10. Jos saisit suunnitella koirasi luonteenpiirrettä vastaavan kaulapannan - millainen se olisi? Yksivärinen nahkainen puolikuristava, vai kenties röyhelöiden ja kukkasten peittämä silkkipanta? Mielikuvitukselliset vastaukset kunniaan.
  Aika simppeleitä, jollain pienillä erityisillä yksityiskohdilla
 11. Jos voisit vaihtaa koirasi nimen nyt kun olet tuntenut sen jo paremman aikaa, miksikä vaihtaisit sen? Vai pitäisitkö sen kenties samana edelleen?
  Kyllä ne on vaan Suku ja Laku, ei niitä voi muuttaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti