11. lokakuuta 2013

Yritys pysyä hengissä

Motivaatio kirjoittamiseen on kadonnut, se on myönnettävä jo ihan itsellekin. Koirien kanssa ollaan treenattu ja ollaan edistytty joissain asioissa, mutta tässä en edisty yhtään, enkä valokuvaamisessa. Omaa kameraa on tullut ulkoilutettua viimeksi joskus kesän alkupuolella.

Ehkä positiivista on kuitenkin se että ollaan hilauduttu lähes joka viikko ohjattuihin, lenkkeilty reippaasti ja doboiltukin ainakin kerran viikossa. Sukun seuraaminen on saanut kestoa että paremman, tiiviimmän kontaktin. Paikallamakuuta ei olla tehty vähään aikaan, kun ohjatut on parin viimeisen viikon aikana jäänyt väliin. Mutta sitä ennen nousi kerran n. minuutin kohdalla. Liikkeestä maahan on valmis, jos seuraaminen pysyy mukana. Luoksetulossa sivulletulo on vielä hiukan vaativa rasti, mutta pääasiassa malttaa odottaa ja tulee kovaaaa. Liikkeestä seisomista vielä hinkkaillaan seisomisen osalta. Hyppy on aika hyvin kasassa.

Agin osalta Supsup on saanut paaaaaaaaaaaljon vauhtia ja intoa rata-/ohjaustreeniin. Kepeistä on muutama verkko otettu jo pois ja tekee hyvällä tekniikalla, vauhtia tarvis saada vielä hiukan lisää. Kontaktit on hiukan jäissä, yritetään keksiä miten lähdetään taas tekemään. Radoilla rimat on olleet 35cm korkeita ja nyt eilisissä treeneissä tuntui kyllä että voisi ainakin 40cm korkeita lähteä satunnaisesti tekemään. Hyppytekniikkaa sitten hiukan korkeammilla.
 

Lakulla oli keskiviikkona ohjatut, viikon tauon jälkeen. Hakee kontaktia, malttaa istua perusasennossa pidempäänkin ja paikallamakuuta lukuunottamatta liikkeet on kasassa. Luoksetulossa oli vaan joku häiriö ettei malttanut odottaa, mutta tuli sitten kovaa kun malttoi. Odottaminen tehotreeniin ja alkuvuodesta kokeisiin, ehkäpä.

Oulun reissu käytiin heittämässä 5.-6.10. Molemmat pojat pääsivät kehäilemään ja Sukulle NUO ERI4, Lakulle VAL EH. Molemmat niin huonossa turkissa että melkein oltais voitu jäädä kotiin, kuitenkin koirien näköiset arvostelut arvostetulta Marja Talvitieltä ja hyvä seura ja erkkaritunnelma niin ei kuitenkaan ollut huono reissu. Erityisesti mieltä lämmitti, että vaikka pojat oli yhdessä ei silti mennyt urpoiluksi. Katsotaan mitä seuraavista reissuista tulee.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti