7. marraskuuta 2013

And that's how we do it

Taas on kuukauden verran edellisestä päivityksestä, välille on mahtunut pari Viron reissua ja pidempi treenitauko ja muutamat treenit.
Viroon suunnattiin ensin 19.-20.10 jossa mukana vain Suku. Lauantaina JUN ERI1 ja sunnuntaina JUN ERI1 SA JSERT VSP-JUN "PU5". Tavoitteena oli junnusertejä saada, lauantain ei sa:ta harmittaa edelleen.. Tämä reissu tehtiin siis Rakvereen ja majapaikkana oli ihana Vihula Manor. Voin kyllä vain suositella, vaikka olikin aika hintava.

Toinen reissu tehtiin sitten viime viikonloppuna Tarttoon, allekirjoittanut ensimmäistä kertaa omalla autolla Viron puolella ja laivaan autolla. Hyvin selvisin kuitenkin! Mukaan lähti molemmat pojat, Lakulla cacibit hakusessa ja Sukulla ne junnusertit. Lauantaina molemmat oli vähän pökkelöinä, mikä paikka ja mitä täällä oikein tehdäänkään. Sukulle JUN ERI1 SA JSERT ROP-JUN PU2 ja Lakulle VAL EH. Jäätiin odottelemaan ryhmäkilpailuja, mutta odotellessa todettiin että niin hirveä nälkä eikä pääsisi varmaan ennen kahdeksaa syömään niin jätettiin odottelu muille. Sunnuntaina saatiin rauhassa odotella kehää vaikka lapinkoirat ensimmäisenä kehässä olivatkin. Suku JUN ERI1 ja sinne jäi junnuvalionarvot. Lakukaan ei parantanut edellispäiväistä, päinvastoin tuloksena VAL H. Karva on edelleen kovin kesken, että yritykset on sitten seuraavaksi ehkä ensi vuonna.


Projekti karvankasvatus..
Useamman viikon treenitauon jälkeen käytiin eilen treenaamassa oikein urakalla. Ensin Sukun agitreenit ja sen perään Lakun tokotreenit. Oikeastaan aika toimiva järjestely, kun Laku on niin mustasukkainen Sukusta ja Lakun joutuessa töihin jälkimmäisenä on vire taivaissa.
Sukun agireeneissä kiva ratapätkä, jota en tällä koulun koneella saa piirrettyä.. Tuli kuitenkin todettua, että persjättö ei ole Sukulle kääntävä ohjauskuvio, vaan mun on valssattava vaikka sitä kovin inhoan. Haki erihienosti kepeille sisään ja jäi mageesti kontaktille odottamaan, kokonaisena ei vielä tehty. Hirveä into tehdä, varasti vain kerran (varmaan oma moka, käsi heilahtanut tmv) ja oli loistavasti mukana.

Lakun kanssa jatkettiin sitten toisella hallilla, alkuun luoksepäästävyys, aivan superhieno! Ja paikallamakuussa vain muutama piippiip ja makasi koko kolme minuuttia hienosti. Luoksetulossa tehtiin karkailun vuoksi niin että ohjaaja piti pannasta ja kutsuin sitten luokse. Ja seuraava samalla tavalla mutta kävin kolme-neljä kertaa palkkaamassa ennen kuin kutsuin. Tuli kovaa ja oli tosi makea! Seuraamisessa oli loistavasti kartalla, jostain askeleiden perusasennosta jouduin huomauttamaan mutta muuten wooow. Jääviä tehtiin hauskasti neljällä tötsällä, ensin meni yksi koirakko teki maahanmenon, ohjaaja kiersi tötsän ja siirtyi seuraavalle josta lähti liikkeestä seisominen, sama kiertäminen ja viimeisessä välissä istuminen. Ja nämä toistettiin kahteen kertaan ja kaikki koirat suorittivat samaan aikaan kun tötsien väli vapautui. Laku sössi (vai ohjaaja huonolla käskyllä) yhden seisomisen muuten kaikki hienoja. Seisomisessa toisin väistää kun tulen viereen. Loppuun hyppy, aivan tosi hieno ja vähän lisää seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti