18. marraskuuta 2013

Liitelyä

Semmosta oli keskiviikon treeneissä tarjolla. Olin ennen kolmosta ottamassa koiraa ja siitä lähetys kepeille, haki muuten makeeesti joka kerta! Keppien jälkeen valssi vitoselle, 6-7 oli tarkoitus leijeröidä mutta koska ei ihan noin hyvin vielä irtoa niin lähetin pimeeseen putkikulmaan ja perseilin putken jälkeen kepeille. Takaakierto-persjättö toimi ysille hyvin samoin jaakotus 11. Kun kontakteja ei tehdä niin jatkettiin 15 ja jaakotin jälleen 17 ja näppärästi kääntyy! Täytyy näitä kuvioita treenailla itsekseen niin saadaan niihin varmuutta.

Sitten olisi lauantain Sannan koulutus, alku helppo viedä, kutoselle takaaleikkaus, mikä TOIMI (!!!!), ja seiskalle persjättö. Puomin päästä oikealla kädellä ysille ja jonkun sortin jaakotus/persjättö, mikä valuuiii aivan kamalasti kun ohjaajan oli pakko kumarrella. 11 takaa ja valssi, takaakierroilla tarvii tosi paljon apua että hyppää. 13 takaa ja 14 pakkovalssi ja ennen 15 puolivalssi ja takaa. Putken vasemmalta puolelta juoksin muuria kohti ja hienosti ehdin ohjaamaan, muurin jälkeen puolivalssi ja hypyn jälkeen valssi, putkeen ja loppusuoralle. Haastavia oli tuo 8-9 väli ja 14-15, mutta koira kulki hyvin ja puomia tehtiin ekaa kertaa radalla, jeii!

Ja vielä olisi sunnuntain koulutus. Alkoi koirasta huomata kyllä että on veto pois. Ekat hypyt tuotti jo ongelmaa kun hahmotus ei ihan pelittänyt kummallakaan. 4 putki tuotti myös ongelmia, Suku painatti kympin väärään päähän ekalla yrittämällä, hups. Takaakierto kutoselle nätti ja napakka, ennen ysiä persjättö ja sitten samantien ennen kymppiä valssi. Sitten pisteltiin töppösiin vauhtia aina 15 saakka (ja tehtiin se A siinä välissä, mutta taidetaan jättää kontaktit nyt hautumaan joksikin aikaa koska alkoi vähän jopa ahdistaa koiraa)  ja sinne siis valssi. Sen jälkeen pyörittiin ja ennen putkea valssi ja loppusuora.

Ja ei kyllä ollut ihan samanlainen meno kuin edellispäivänä, ohjaaja osasi kyllä ohjata mutta se juokseminen aina jännästi unohtuu. To do -listalle siirretään ralliradat, yksittäisten hyppyjen tekeminen(pallon perään juokseminen), hyppy-putki-hyppy lähetys ja runsaat kehut kontaktilta. Koirasta oli kyllä mehut imetty agilityn osalta kun eilistä menoa katseli. Tälle viikolle osuukin vain treenit, jos ei tule keskenään hallille lähdettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti