12. helmikuuta 2014

I just need a little bit love

Sain hurjan inspiksen Vilman pohdinnoista siitä millainen koira on käsissä ja ajattelinkin kasailla molemmista pojista omat postaukset ja ehkä mahdollisesti jonkun vertailevan.

Maanantaina käytiin kuitenkin tokoilemassa ja huh mitä meininkiä! Sukun kontakti on parantunut tosi huimasti! Alkuun tehtiin luoksepäästävyys ja makuu, Suku nousi ensimmäistä kertaa moikkaamaan, ohoh. Ei siitä toki haittaa ole, mutta viimeiseen vuoteen ei ole kertaakaan noussut perusasennosta. Ehkä siitä on tullut avoimempi tai sitten se on alkanut tykkääämään Hannelesta hiukan enemmän.. Makuu kuitenkin aivan loistava, takapalkalla ja kerran kävin palkkaamassa ennen kuin vapautin taakse. Tosin taakse vapautuksen tyyppi meinasi tehdä itsekseen kun istu-käskyä ei oikein maltettu. Tommosta makuuta en ole kyllä aikaisemmin nähnyt.

Ruutua tehtiin itsenäisesti, lähti kovaa, löysi oikealle paikalle ja hajuille ekalla kerralla. Tehtiin sitten toisesta suunnasta ettei jäisi haistelu päälle. Onnistui paljon paremmin, ainut että kävi maahan kun lähdin palkkauksen jälkeen ottamaan etäisyyttä, vähemmän maahanmenoja siis. Sen jälkeen seuraamiset ohjatusti, hyvä tiivis kontakti alusta asti ja suhteessa aika pitkää pätkää tehtiin. Perusasennot oli kans tosi jees, samoin täyskäännökset. Alkaa vire löytyä seuraamiseenkin pikkuhiljaa.

Suku into leikkimiseen kasvaa koko ajan ja sain maanantaina leikkimään vaikka mulla oli nakinpala kädessä, ruoka on aikaisemmin mennyt kyllä reilusti edelle. Hyppy tehtiin myös ja näissä target-liikkeissä alkaa tulemaan ongelmaa että käy haistelemaan olisiko lisää tai edellisen namituoksuja. Toisella kerralla ei ole kuitenkaan ongelmaa. Tehtiin vielä kerran ruutu ja nyt oli kyllä niin nappi ja loppuun vauhdikas luoksetulo, tuli muuten kovaa kun vingutti pallolla lisävauhtia ;) 

1 kommentti:

  1. Tervehdys täältä naapurista, mukava oli törmätä tuttuun täällä blogimaailmassa.
    Sukuhan on kasvanut mahtavasti ja on tosi komee.
    Onnea sulle kirjotuksiin.
    terveisin Liisa

    VastaaPoista