15. huhtikuuta 2011

Tokoa pitkästä aikaa!

Keskiviikkoiltana lenkin jälkeen yritin Lakulle palautella tokon liikkeitä mieleen ja hyvin ne vaikutti muhineen. Ensin kapulanpitoa edelleen mennään lapsen kengissä mutta mulla ei ole mitään ideaa tuohon.. ;s kokeilin sivulla lelunkin pitoa ja ongelma sama kuin kapulan kanssa, ei vaan kertakaikkiaan voi pitää.

Sitten seuraamisia suora pätkä-täykkäri-juoksuun-kävely-vasemmalle-pysähdys-palkka. Eka suora oli tosi hyvännäköistä ja täykkärissäkin pysyi hyvin matkassa, juoksupätkän jälkeen lahnaili mutta pienellä hihkaisulla tuli taas nätisti ja pääsi käännökseen mukaan, pysähtyi yllättävän hyvin Lakun normaaliin pysähdykseen verrattuna.

Sen jälkeen paikallamakuu, etäisyyttä vaihtelin ja tein häiriötä menemällä Andin tarhan ovelle ja napsautin lukon auki ja kiinnni joka oli selkeästi liikaa että lähti maasta. Sitten lyhyempi uudestaan ja sama juttu mutta nyt pysyi! JEE! Kävin koiran takana ja palkkasin maahana + vapautin.

Jäävät: maahanmenossa ei ongelmia kävin takana ja vapautin maasta suoraa. Seisomaankin jäi hienosti kävin tässäkin takana ja yllättäen pysyi paikallaan normaalisti olisi pyörinyt kuin väkkärä paikallaan.

Luoksetulo reipas, laukkaa sivulle tuli huonosti mutta millonhan me ollaan viimeks tokoiltu?

Ilmoittauduin joskus helmikuussa ehkä junnutokokurssille joka alkaa 4.5, 12.5 olisi möllit samalla kentällä mutta tuntuu kuitenkin ettei oltais vielä valmiita.. Katotaan miten tuo kurssi sujuu ja sillälailla. Päivittelen kalenterin kohta!

2 kommenttia:

  1. Miten oot kapulanpitoa/noutoa opettanut/harjoittanut Lakulle?

    Leila / lumes.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Naksuttimen kanssa ollaan töitä tehty. Lähtee innokkaasti, hakee ja kantaa mutta palauttaa pudottamalla maahan ja sitten tulee viereen istumaan. Eilen sain uudella lelulla istumaan vieressä lelu suussa. Viereen istumaan ja sitten tarjoan lelua/kapulaa ja aina pidemmistä pidoista tulee naksu. Olen kokeillut myös kyykyssä mutta ei ole vaikutusta ainakaan toistaiseksi.

    VastaaPoista