14. huhtikuuta 2011

Ulkomaankeikka heitetty..

Perjantaina puolen päivän aikoihin lähdin koulusta, söin ja pakkailin tavaroita ja autoa, kahden aikaan sitten treffattiin Lakun kasvattajan kanssa ja matka Viroa kohti alkoi muutaman tunnin ajomatkalla Helsinkiin josta mukaan tulivat Anu & Jena (Barffas Persil`jà). Kasvattajalla oli mukanaan Manteli(B. Manteli), jonka kanssa Lakulla on yksi pentue. Laivamatka meni mukavasti ja hotellilla oltiin yhdeksän jälkeen.

Lauantaina yhdeksän tienoilla lähdettiin Tallinnan hotellilta ajamaan Rakverea ja näyttelypaikkaa kohti, melko huonokuntoisia teitä.. Näyttelypaikalla odotti tuomarinmuutoslappu Juha Kareksen sijaan meillä olikin Ligita Zake. Jena meni ensimmäisenä kehään ERI2 PN3 oli tulos :) Sitten Laku, esiintyi oikein kivasti mutta huomasi että oli hankala liikkua. ERI2 PU2 kuitenkin tulos. Viimeisenä Manteli ERI1 SERT PN2! Lähdettiin näyttelypaikalta ja käytiin syömässä sekä hiukan ostoksilla.

Sunnuntaina oltiin näyttelypaikalla puoli yhdentoista aikaan. Sain viedä Jenan kehään, tuloksena ERI2 PN2! Sitten Laku ERI1 SERT PU1 ROP! Uskomatonta! Laku sai liikkua kyllä paljon paremmin kuin edellisenä päivänä ja huomattavasti vapaammin jolloin askel piteni todella paljon. Manteli viimeisenä tulos EH1. Laivaan jonotettiin jonkun aikaa mutta matkat menivät oikein mukavasti, Kiitos kasvattajalle mukaan nappaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti