3. heinäkuuta 2012

Kesäkuusta ja lapsosesta

Löysin arkistoista muutamia vanhoja kuvia Lakusta, nämä ovat vappupäivänä otettuja. Viereinen kuva kertookin aika hyvin Lakun mielipiteen kuvailuhommista... :D

Kesäkuu meni mattoja pestessä, lenkkeilessä ja tietysti pentua piti käydä katsomassa, lisäksi kesäkuulle sattui myös näyttelykin, Kotka KV. Laku ei kehässä ollut, mutta itse olin molempina päivinä paikalla. Lauantaina esitin kk mäyräkoiria, joille tulokset olivat seuraavanlaisia Osku JUN ERI1 ja Honey AVO H. Lisäksi kilpailin Oskun siskolla, Saimilla JHssa ja sijoituimme neljänneksi! Tarkoituksena oli myös esittää belggari, mutta koira oli jäänyt kotiin ontumisen vuoksi.


Sunnuntaina oli Olgan vuoro. Paikka oli iso ja kamala, aivan liikaa koiria Olgan mielestä. Tyttö oli erittäin jännittynyt, liikkeet menivät hyvin, seisominen oli tärinää. Tuomari kirjoittikin arvosteluun että hieman peloissaan. Ja viralliset kehät korkattiin tuloksella JUN H. Myös lapinkoirat olivat sunnuntaina, joten suuntasin sille kehälle. Mantelin kanssa kävin paras narttu kehässä pyörähtämässä ja Lakun äiskä oli hienosti PN2 & ROP-VET & BIS2-VET! JHssa kilpailin parivuotiaalla lapinkoirapojalla "Totilla", joka on Lakun siskonpoika, kiitos omistajille vielä lainaamisesta!
 Bongasin facebookista yhtenä päivänä TopCanisin päivityksen, jossa etsittiin testiryhmää uusille vedonestovaljaille. Laitoin sähköpostia menemään ja suureksi yllätykseksi meidät Lakun kanssa siihen valittiin! Valjaat olivat noin viikon verran kokeilussa ja nyt alkaa eroa kyllä huomaamaan.
Laku seuraa ympäristöä ja lenkillä melkein sinkoilee hajujen perässä.
Nämä valjaat olivat yllättävän hyvät, en olisi uskonut että niistä olisi apua. Mutta tulokset on nyt huomattavissa ja ne ovat selkeitä verrattuna lähtötilanteeseen.Kotkan näyttelyn jälkeen olin maanantaista perjantaihin Myllykoskella, pikkuisia palleroita hoitamassa. Ylläolevassa kuvassa vasemmalta urokset ja oikealla narttu. Laku pääsi reissuun mukaan ja oli melko mukava olla seuraamassa oman pupsikan kasvua. Alla vielä kuvat tulevasta lapsosesta, jonka myötä blogin nimi tuleekin muuttumaan Sukulakua -nimiseksi.

Pennut olivat viime viikolla saaneet viralliset nimet, täyttivät 2.7 viisiviikkoa (näissä kuvissa 3vkoa 2pvää). Meidän pentu on virallisesti Barffas Skalddas ja Suku nimellä tullaan kutsumaan. Kutsumanimi onkin ollut jo siitä saakka kun on varaus tehty... Tänään käydään käydään illalla katsomassa josko saisin huomenna kuvia tänne, vähän vertailua kuinka paljon on kasvanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti