20. heinäkuuta 2012

Lappalaiskoirat ryn kesäleiri

Jo kolmatta kesää peräkkäin starttattiin Lakun kanssa auto Lappalaiskoirien kesäleiriä kohti. Tänä vuonna olikin leiripaikka tuttu viime vuodelta ja mukavan ajomatkan päässä meiltä, Orilammen majalle Valkealaan oli suunta. Myös agikoira Demo-Töppö Tenkanen lähti leirille vääränrotuisen virkaa hoitamaan, ajatuksena agin treenaus, esteiden ollessa vapaassa käytössä koko leirin ajan.

Sunnuntaina saavuimme koirien kanssa ja aloitimme leirin kahveilla. Tämän jälkeen tarjolla oli kaksiosainen luento, jonka jälkimmäiselle puoliskolle vasta osallistuin, ensimmäisen aikana kävin koiria ulkoiluttamassa. Illalla oli vielä kiihdytyskisat tiedossa, molemmat pojat kävivät juoksemassa. Matkaa oli 60m ja ajat olivat seuraavat Laku 7,59 ja Demo 7,97. Ekat ajat olivat hiukan huonommat, Lakulla oli liina perässä ja Demo pelästy maalissa ollutta miestä.

Maanantaina aamupalan jälkeen siirryin kuuntelemaan alustusta rally-tokosta, johon tiistaiaamuna oli tarkoitus osallistua. No päätin kuitenkin mennä jo maanantaina ja saattaa olla että tämä laji nousee Lakun harrastuksiin, ohjaaja ainakin tykkäsi! Iltapäivällä kävin vetämässä JH-harkkoja ja illalla pelättiin ukkosta hetken aikaa, jonka vuoksi illan harkkaryhmät peruttiin. Makkaraa käytiin kodalla kuitenkin paistamassa, ukkoskuuron mentyä ohi.

Tiistaina lähdettiin myös ralleilemaan, JH-harkat olivat myös ja iltapäivällä seurailtiin jalostustarkastuksia. Ja illalla käytiin shelttiotuksen kanssa tekemässä agia, koira tekee niinkuin mä ohjaan. Viimeisenä illan ohjelmassa oli ĺetunpaistoa ja palkintojen jakoa.

Keskiviikkona leirinäyttely, jossa tuomaroin JHn. Laku kävi Kulkuri luokassa myös pyörähtämässä, mutta työt haittaavat harrastusta ja jouduimme lähteä kotia kohti. Kiitos kaikille kuitenkin mukavasta leiristä, ensi vuonna nähdään mikäli joku leiriä järjestää!


Huone 4 kuittaa! (kuva tiistai-illalta)
vas. Mökötuvan Ylevä-Saaga "Saaga", Shadowmist Golddigger "Demo"

ja Barffas Leppilampi "Laku"

2 kommenttia:

  1. Moi! Täällähän tämä komea Laku on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täältä löytyy sekä kotisivuilta http://newstyle.fi/ellu

      Poista