31. elokuuta 2012

It's always a good time

Arki alkoi ja päivät hujahtavat hetkessä ohi, edellisestä postauksestakin on jo kolme viikkoa! Suku kävi 20.pvä hakemassa ekan rokotuksen ja on kasvanut taas aivan kamalasti. Viimeisellä punnituksella oli jo 7,5 kiloinen ja ikää oli silloin 13,5vkoa. Alla tuorein seisotuskuva.Omaan makuun pentu on kyllä aivan passeli mulle, niin luonteeltaan kuin ulkomuodollisesti. Takapää on kyllä tällä hetkellä lievästi sanottuna kasvuvaiheessa ja ei ole mitenkään erityisen edustavan näköinen.

Parin viikon päästä saadaan toiset rokotukset niin lähdetään muuallekin treenaamaan, päästään pois kotiympäristöistä. Työmotivaatio on tosi kiva, kuivanappulat ja kehut riittää aivan hyvin kotona palkaksi ja hyvä niin. Kehujen vastaanotto menee kyllä turhan usein överiksi kun hampaat alkaa innostuksesta napsumaan.

Sivulletuloa ollaan alettu treenaamaan oikein urakalla ja nopsaan hokas mikä oli homman idea. Imutusta ollaan kokeiltu, mutten tiedä onko se oikein Sukun juttu. Kuvassa on lievästi vinossa ja nojaa jalkaan.


Suku tykkää kauheasti kannella kaikkea, mm. joka aamu käy auttamassa lehden hakemisessa. On ollut jännä myös huomata ettei tarvitse sitä hirveää kasaa erilaisia leluja, vaan koira itse löytää metsänreunasta risuja, käpyjä, joilla leikkiä. Myös omenat on Sukusta olleet kivoja leluja.


Laku päätti alkaa pudottaa karvaa ja Suku edesauttaa lähtöä roikkumalla kauluksissa leikin aikana. Lakulle on ehkä muutama näyttely talveksi suunnitteilla, riippuen nyt karvatilanteesta. Sukulle olen pentunäyttelyitä muutaman katsonut kun eläinlääkäri löysi rokotuksilla molemmat kivekset oikealta paikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti