20. helmikuuta 2013

Totta vai pelkkää harhaa?

Unohdin sitten päivitellä viime viikon treeneistä, enkä niistä nyt oikein enää mitään muista.... Hyppyä, seisomista, luoksepäästävyyttä, i-m, m-i vaihtoja ja seuraamista niistä taisi treenit koostua. Tälläkin viikolla oli aika samoja juttuja.
Luoksepäästävyydellä ollaan aloitettu nyt muutaman kerran treenit, ohjaajan tullessa luokse kontakti tippuu, mutta pysyy sivulla ja antaa koskea, eikä karkaa perään. Kontaktia täytyy edelleen vahvistaa joka liikettä ajatellen, joka tilanteessa.
Kaukoista olen tosi tyytyväinen! Etäisyyttä meillä ei juurikaan ole mutta tekniikka alkaa mun makuun olla aika nättiä. Takajalat pysyy paikallaan, etupää tekee töitä. Seuraamisessa olisi sitten ehkä vähän parantamisen varaa. Muutaman askeleen pätkät on ok, niissä on kontakti parantunut huimasti, mutta pidemmillä pätkillä tippuu auttamattomasti, toki mun oma kävelyrytmi on melko hidas koska haluan pitää koiran mukana. Ohjaajalle siis reippautta ja koiraan intoa. Tämän viikon harkoissa oman haasteen toi edellispäivänä ollut mätsäri, johon mekin osallistuttiin. Tehtiin treeneissä lisäksi hyppyä, Suku ei oikein ymmärtänyt mitä hain, oli menossa yli kun ohjaaja vei targettia mutten päästänyt ja sitten kun annoin käskyn lähti vasta kun itse otin askelta eteenpäin. Hienosti jäi kuitenkin targetille seisomaan ja lähti vasta vapautuksella!
Liikkestä seisomisia ja maahanmenoja tehtiin myös, täyskäännöstreenin lisäksi. Asennot oli hyviä ja maahanmenojen kohdalla petrasi seuraamisenkin kanssa. Täyskäännöksiä tehtiin aikalailla imuttaen ja oli melko täysillä mukana. Käännökset oli mun makuun kuitenki tiiviitä. Vasemmalle käännökset oli tosi hienoja, kun niitä tehtiin muutama. Loppuun luoksetulo, ja kerrankin se onnistui tosi hyvin! Palkkasin ensin paikalla olosta, seuraavalla lähti mutta vikalla pysyi ja tuli täysiiiiiiiiiii! Superpalkka treenin jälkeen ja kotiin.

Sunnuntaina oltiin tosiaan samalla hallilla mätsärissä. Suku kävi ensin serkkutytön kanssa lapsi ja koira kisassa, käyttäytyi ihan tosi upeasti, muttei tullut sijoitusta. Saa nähdä näkeekö tätä paria myöhemminkin jossain. Ilmoitin Sukun myös pentukehään, parina oli pitkäkarvainen collie ja Sup käyttäytyi munkin kanssa hienosti. Saatiin punainen nauha! Odotellessa teki muutamia perusasentoja ja hengaili autossa. Punaisten kehssä päästiin jatkoon (8parhaan joukkoon) eikä tuomari kätellytkään meitä heti pois vaan päästiin sijoituksille! Punaisten neljäs oli sitten lopullinen tulos ja tosi ansaitusti!

Ja loppuun vielä kivoja agsauutisia! Meidät valittiin alueelliseen pentuvalmennukseen ja näin ollen saadaan harkkapaikka seurasta! Wuhuuuu!

1 kommentti: