27. helmikuuta 2013

Töitä sen eteen

Kun agipaikka varmistui täytyi lähteä hallille tekemään töitä! Luulin, että putket on vielä vaikea rasti, mutta päinvastoin, Knää teki putkia ihan innolla ja osana rataakin. Ei se sinne hae helposti, mutta kun tarkasti vie niin menee kyllä ja reippaasti. Hypyt menee hienosti ilman rimoja ja päätti Suku sunnuntaina että voi kyllä hyppiä muutaman mediriman.

Sunnuntaina käytiin vapaavuorolla illalla ja tehtiin paaaaljon putkia, etenemistä, kujakeppien läpijuoksua ja kontaktitreeniä. Putket sujui tosiaan hyvin kuten tuli mainittua. Eteneminen meni kahdella hypyllä hienosti, kolmella hämmentyi kahden jälkeen että missä palkka on, mutta löytyi sitten lopulta! Tehtiin sitten pätkää kolmen hypyn suoralla ja putkella, kyllä siitä jotain tulee kun putkien ohjaus paranee tai on sen tyyppistä, että koira sen ymmärtää, hyvä ohjaaja!!
Kujakepit yllätti ihan täysin, ei kertaakaan olla tehty ja samantien ekalla kerralla täysiä nakkilätkälle. Molemmilta puolilta hienosti ja täysiä. Kontaktitreeneistä ei ollut mitään odotuksia. Mitä vielä Suku tarjosi ihan itse kontaktille, Alle tosin vähän väärään suuntaan mutta kuitenkin! Pysyy vaikka liikun, tosi vahvaa Sukua.
Maanantaille otin vielä riskillä vuoron. Oli kyllä innoissaan menossa hallille, mutta kujakepeillä sanoi plääh tee ite. Tehtiin sitten putkia että saatiin onnistumisia. Torstaina alkaisi ryhmätreenit, mutta nekin jää nyt väliin kun olen risteilyllä. Seuraavalla viikolla sitten ja samalla viikolla on ensimmäinen valmennuskin! Mielenkiinnolla odotan mitä mieltä vetäjät meistä on. Suku kävi koirauimalassa eilen ja kuvat sieltä (c) Heidi Raita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti