26. toukokuuta 2013

Agiotus

Tiistaina pyörähdettiin extempore suunnitelmalla kentällä, kun sain avaimen konttiin. Suunnitelmana oli tehdä keppejä, putkia, hyppytekniikkaa ja kontakteja. Laiskana ja avuttomana sain yksin kannettua vain hyppyjä kentälle, joten aloitettiin hyppytekniikalla. Suku teki medimitoilla ja tosi hienosti. Vähän otti häiriötä mun liikkumisesta, mutta kun lähetin kupille niin meni hyvin tiputtamatta. Ja eteni viiden hypyn päähän kupille kyselemättä pitikö tänne mennä. Tehtiin pari settiä näitä ja kolmannella kerralla kontakteja kun puomi oli valmiina kentän laidalla. Kontaktit on kyllä tosi varmat kun hyppää suoraan kontaktipinnalle, ei lähde mun liikkeen mukaan, vaan vasta luvalla. Seuraavaksi lisätään esteitä kontaktin jälkeen, katotaan miten sitten käy. Putket ja kepit siis jäi kun en yksin saanut kannettua.

Tehtiin torstaina sitten oikein kunnon treeniä agin osalta. Aamupäivästä käytiin kentällä tekemässä ensin etenemistä, putkikulmia ja kontakteja. Etenemistä tehtiin neljällä hypyllä jotka oli ympyrän muodossa, itse yritin seisoa vain keskellä ja koira tekee mitä pyydetään. Melko hyvin onnistui, haettiin vauhtia putkesta ja sitten hyppyjä. Otettiin myös muutama takaakierto hypyille, joita en sitten osannut ohjata oikein ja pieleen meni. Putkikulmat oli pääasiassa pimeitä, hakee putken suulle, mutta ei juokse putkeen sisään joka kerta, mikä johtuu kyllä ohjaajasta. Kolmas setti tehtiin kontakteja. Otettiin alas- ja ylösmenot pöydän päälle ja tehtiin ensimmäisiä kertoja "kokonaista" puomia. Alkuun ensin sivusta pelkkää kontaktinottamista alastulolta, tosi näppäriä! Sitten kokonaista, ylösmeno oli reipas, sitten unohti mitä ollaan tekemässä eikä oikein meinannut löytää alastulolle. Autoin vetämällä namikädellä ja alas nätti kontakti. Ei nytkään lähtenyt mun liikkeen mukaan. Tehtiin molemmille puolille ja palkkailin alastulolle paljon.

Illalla oli sitten vielä ohjatut harkat joissa oli seuraavanlainen rata:
Valssi oli päivän teemana, joten sitä siis viljetiin. Rengasta tehtiin ekaa kertaa ikinä ja siellä se meni radan yhtenä esteenä lopulta, nopeasti se oppii! Tehtiin 25cm korkeilla rimoilla ja oisko yks tippunut, kahteen kertaan käytiin rataa jokatapauksessa juoksemassa. Verkon toisella puolella tehtiin keppejä, kavensin väliä taas hiukan ja oli aika vaikeaa saada lähetettyä oikeaan väliin. Taidetaan siirtyä verkkokepeille kun kroppa alkaa olla jo kehittynyt loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti