7. toukokuuta 2013

Näyttelyitä näyttelyitä...

Tosiaan huhtikuun puolelle mahtui vielä Simpeleen ja Sipoon ryhmänäyttelyt sekä Lahden kansainvälinen näyttely. Simpeleellä tuomarina toimi Maija Mäkinen joka kehui Sukua erikoisnäyttelyn kasvattajaluokassa ja sillä verukkeella sitten kasvattajan kanssa koirat Simpeleelle ilmoitettiin. Hippasen vajaa 11kk ja kolmesta junnu-uroksesta JUN ERI1 SA PU2 SERT oli sitten päivän tulos! Toisaalta aika varmalta serti vaikutti erkkarin kehujen perusteella mutta pessimisti ei pety, tosi makeeta huippua, ettei ollut turha reissu. Knäällä on oikeasti SERT !!!
Seuraavana päivänä köröteltiin Sukun kanssa kahdestaan Sipoon suuntaan. Tuomarina Tuula Savolainen ja junioriuroksia neljä kappaletta. Erinomainen napsahti laatuarvosteltuksi ja luokassa tuli kolmanneksi ilman SAta, onneksi Sukunkin kanssa pudotaan maanpinnalle menestyksen jälkeen. Katselin suomenlapinkoirat loppuun, kun olin porokoirakehässä luvannut auttaa. Narun päähän sain Karhukallion El Estefan "Fanin", joka kilpaili avoimessa luokassa ja haki viimeistä sertiä. Uroksista kaksi sai erinomaisen, mutta kummallekaan ei SAta. Nartuista kaikille myös erinomainen, muttei SAta. Sitten oli Fanin vuoro ja pitkään tuomari mietti mutta sekä erinomainen että SA napsahti ja näin ollen Fani oli paras narttu, sai sertin ja valioitui sekä oli myös rotunsa paras. Isot onnittelut vielä Heidille valioitumisesta ja menestyksestä ja kiitos että sain esittää Fanin! Isossa kehässä käytiin pyörähtämässä mutta siellä ei päästy sijoille.
Seuraavana lauantaina oli sitten Lahden kansainvälinen näyttely, tuomarina Hans Lehtinen ja kaksi junioriurosta. Sukulle hienosti erinomainen sekä luokkavoitto ja SA! Nuorten luokassa Barffas Roastil oli ainut erin ja SAn saanut, eikä muita sertistä kisaavia koiria ollut, joten Barffaksille tulisi sekä urosten serti ja varaserti! Paras uros kehässä Suku keikkui melko pitkään toisena mutta lopulta Risto kuitenkin siirrettiin eteen ja sai sertin ja cacibin, Sukulle siis PU3 ja VASERT! Saatiin kuitenkin odotella rop-kehään asti, koska Suku junioriluokan voitti ja pääsi kilpailemaan Royal Canin ROP-juniorista. Ja niinhän se Sukulle napsahti ja sitten odoteltiinkin isoa kehää, jossa käytiin italialaissedälle näyttäytymässä.

Allekirjoittanut on ollut harvinaisen laiska, eikä pojista ole tänä vuonna juurikaan kuvia otettu, mikä häpeä. Yritän viikonloppuna saada jotakin näpsittyä, jotta ei tarvitse pelkkää sepustusta lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti