11. toukokuuta 2013

Work hard, play hard

Treenaamiset on aikalailla painottuneet ohjattuihin treeneihin. Tokotreeneistä jotain ehkä kertoo, että maanantaisissa treeneissä tehtiin alokasluokan liikkeet jotakuinkin läpi.
Luoksepäästävyys - pysyy hienosti sivulla, kontakti tippuu kun ohjaaja käy rapsuttamassa mutta ei ole nousemassa tai yritä hyppiä.
Paikallamakuu 2min - palkkasin kolmeen kertaan, ja pidensin matkaa jokaisen palkkauksen jälkeen. Makasi tosi nätisti ja rauhallisesti, vähän vilkuili mitä muualla tapahtuu muttei vaikuttanut rauhattomalta.
Seuraaminen - hiukan kontakti tippuu kesken seuraamisen, mutta pysyy yllättävän hyvin kuitenkin. Perusasentoja ei hae pidemmän seuraamispätkän jälkeen.
Liikkeestä seisominen - ihan kesken. Seuraa kyllä mutta ei ilmeisesti ymmärrä mitä "seiso" tarkoittaa kesken seuraamisen. Täytyy pysäyttää namilla ja palkata samantien, ei kuitenkaan liiku mihinkään vaikka itse liikkuisin koirasta poispäin.
Luoksetulo - ekalla varasti > palautus, tokalla tuli Kovaaa, mutta perusasento on hakusessa. Jäi vinosti taakse seisomaan.
Hyppy - tehtiin ensin ilman namilätkää ja oli aika hieno! Toisella palkattiin ja aletaan treenaamaan 1:1 palkatta ja superpalkalla.

Jäi kyllä tosi hyvä fiilis, perusasennossa odottaminen on parantunut tosi paljon, pitää kontaktia paljon paremmin. Lisäksi oltiin uudella kentällä treenaamassa ja häiriötä tuli myös ympäristöstä, laukauksia, juna meni kentän vierestä, papattimattoa poksuteltiin jossain sekä ambulanssi ajoi lähistöllä hälytysajoa. Ja Suku sai uuden pallon, joka oli ihan pop! On oikeasti sellainen lelu minkä eteen haluaa tehdä töitä.

 Tiistaina oli Lakun vika BH-kurssikerta ja vuorossa mölli-BH. Koko kurssi on sujunut mallikkaasti, mutta eilen ei sitten virettä oikein löytynyt. Nousi mm. paikallamakuusta mikä on ollut harvinaisen varma. En tiedä vaikuttiko uusi ympäristö, jano vai se että en koiraan selin ole paikallamakuuta tehnyt. Vireettömyys jatkui sitten seuraamiseen, ainut positiivinen juttu oli ettei henkilöryhmässä moikkaillut ketään, vetäjän sanoin "seuraamista en voinut arvostella, koska ei se oikeasti edes ollut seuraamista. Hetkittäin paikka ja kontakti löytyi mutta muuten ei ollut seuraamista". Jäävät oli varmaa Lakua, istumisessa nosti taas pyllyn ja asetteli uudestaan, maahanmeno erittäin vahvaa suorittamista. Luoksetulo loppuun ja tuli yllättävän kovaa ja hyvin sivulle, vetäjä kyselikin että ollaanko treenattu vauhtia, mutta ei, ei me olla tehty mitään tässä välillä! Alla vielä Jaana Siltasen ottamia kuvia BHsta, kiitos paljon!






PS. Lakun karva ehkä kasvaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti