13. tammikuuta 2013

Agia ja puistoilua

Kovin Suku-painotteisia postauksia, mutta Laku on harvinaisen tyytyväinen, kun se saa tulla sisälle ja sitä rapsutetaan tai vaan ollaan ja lenkkeillään, etenkin vapaana.

Sukun kanssa käytiin kuitenkin hallilla, agihallilla. Pääasiassa haettiin putkien suoritustapaa (näitä treenejä osaan jopa suunnitella!) ja tehtiin tosi paljon. Lähdettiin suorasta putkesta liikkeelle tai yritin ensin pienellä kaarteella, mutta pimeä pelottaa koirapoikaa. Tehtiin eri putkia, kun niitä kolme oli tuolla puolella hallia, jotta S tottuu kaikenlaisiin. Musta oli selkeästi vaikea, mutta punainen ja vihreä oli jees alkuun suorana ja sitten enemmän mutkalla. Vihreä oli lopussa jo ihan U mutkalla ja hienosti ja reippaasti Suku juoksi putkea, niin tyytyväinen!

Etenemisiä yritettiin tehdä, haahuiluksi meni taas... Tähän ens kerralla appari ja näkyvämpi palkkakippo selkeästi. Alettiin tekemään töitä myös alastulokontaktin kanssa, nostin koiran kontaktipinnalle ja palkkasin maahan, "koske" käskyä käyttäen, jota ollaan laatikolla käytetty. Vitsi S malttoi olla siinä! Olin varma että juoksee samantien pois, mutta vau.

Lisäksi leikittiin paljon ja syötiin nameja. Suku malttoi hyvin olla mun tekemisissä mukana, vaikka kaverikoira juoksi samalla puolella hallia ja kävi moikkailemassakin. Pieni on taitava. Knääpiö on huippu. Sheltti Jodyn kanssa käytiin myös puistoilemassa, Demokin oli mukana mutta leikki ei oikein lähtenyt Töpön kanssa. Jodyn kanssa rallitettiin ja aussie Aaronin kanssa kiisteltiin kepistä, muttei juoksu enää oikein lähtenyt. Liekö väsymystä jo, kun ennen agia käytiin tunnin hankilenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti