12. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, mikä aktiivisuus?

Hienosti taas muutama viikko mennyt edellisestä päivityksestä. Kasattuja läpinöitä siltä ajalta (ilman kuvia, my bad). SL-team ei ole käynyt harkkaamaassa, keskitytty lenkkeilyyn ja höpöhöpöjuttuihin lomalla.
Sukun tokoryhmä alkoi maanantaina "palaveri"tapaamisella, ilman koiria ja jäi kyllä hyvä fiilis. Ryhmä on niin aloittelijoille tarkoitettu, Suku kuuluu todellakin tähän joukkoon etenkin kun maahanmeno vaatii käsimerkkiä ja muutenkin leikillä tekemistä. Odotan maanantaita innolla!
Laatikkokontakteja ollaan yritetty saada eteenpäin ja ollaan jopa onnistuttu! Suku ymmärtää lähestulkoon käskyn, joka on otettu käyttöön vasta vähän aikaa sitten. S kestää laatikolla vaikka liikun ja en ole sitä vielä palkannut. S hakee sinne laatikolle, jos se vaan on lattialla, se on kiva temppu! Sopivat pahvilaatikot on hajonneet, joko koiran tai veljen (......) toimesta, joten vaihdettiin ensin Wiin tasapainolautaan ja eilen muovisen kylmälaukun kanteen ja hienosti sujuu! Yritetään ottaa joku päivä videota tekemisestä.
Näyttelysuunnitelmat on tämän vuoden osalta aika auki. Toki houkuttelisi lähteä Sukulle kokeilemaan j-sertejä Baltiasta ja Lakulle jostakin sitä vikaa cacibia. Laku on kyllä Turkuun lähdössä, mutta saa nähdä onko sillä mahdollisuutta saada cacibia kun uroksia on ilmoitettu 34. Jalostuspäiville ilmoitin molemmat ja Suku käy siellä viimeisen kerran pennuissa pyörähtämässä. Sitten siirrytäänkin junnuluokkaan ja käydään keväällä ainakin muutamassa lähiryhmiksessä. Mitään näyttelykalenteria en ala kuitenkaan suunnittelemaan, tsekkaillaan tuomarit ja mennään minne lystätään.
Muutosta tulee heti alkuvuoteen, niin koirille kuin omistajalle, kun Sukun kanssa pakataan maanantaina kimpsut ja kampsut ja muutetaan Kotkaan hoitamaan jackrussel Sisua seuraavaksi viideksi viikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti