22. tammikuuta 2013

sweet nothing

Eka (ja mahdollisesti viimeinen) kaupunkiviikko on Sukun osalta takana. Naapureilta tuli kommenttia että kuuluu haukkumista päivisin kun oon koulussa, niinpä Pulloharja pakkasi eilen tokoharkkojen jälkeen tavarat ja otti suunnan kotia kohti.

Tokoharkoissa meni kuitenkin kivasti. Matkattiin ensin bussilla Kotkasta Sutelaan ja Suku oli oikein hienosti! Harkoissa tehtiin ensin nopeita maahanmenoja, harjoiteltiin ennen varsinaista ohjausta, jossa ohjaaja ensin käskytti liikkeelle ja sitten maahan. Suku tarjoaa maahanmenoa tosi helposti treeneissä, ollaan kyllä aika paljon sitä tuolla vahvisteltu että ei ihmekään.

Sen lisäksi tehtiin askelsiirtymiä. Yhtä askelta eteen ja taaksepäin. Peruuttelu jäi kotiläksyksi kun ei oikein koira saanut juonesta kiinni. Näitä naksutellaan siis. Eteenpäin menee hienosti ja jää perusasentoon.

Sitten treenien "kohokohta" luoksetulo. Suku ei kamalasti ole paikallaoloa treenannut ja tässä kohtaa sen huomasi. Ensimmäiset kymmenen(?) kertaa lähti mukaan tai kävi maahan ja piti jättää istumaan. Ohjaaja kehui omistajan hermoja ja malttia (siis mitä?!) totesin kotimatkalla iskälle ettei Suku ole sitä treenannut niin en voi vaatia siltä täydellistä paikallaoloa, saati suuttua sille sen takia. Luokse tuli kovaaaaa ja leikittiin innolla lelun kanssa palkaksi. Leikkiminen on ollut tosi aitoa ja kivaa treeneissäkin, eikä vain kotona.

Laku kävi Turussa ja reissu meni kyllä ihan yli odotusten. Ajatuksena oli kokeilla vikaa cacibia C.I.B -titteliin, eikä kauas jäänyt. Rallimies -päivän parhaat liikkeet (maininta tuomarilta)- Leenu VAL ERI1 SA PU2 VARA-CACIB! Arvostelun lisäilen kun saan sen käsiin, Laku kun oli kasvattajan kanssa reissussa, isot kiitokset Suskulle Lakun kuskaamisesta ja esittämisestä! Ensi viikonloppuna onkin suuntana Kuopio, molemmat riistat esiintyvät kehässä, Suku viimeistä kertaa pennuissa ja Laku valioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti