16. tammikuuta 2013

Elän sun unelmaa

Sukun ekat tokot on nyt takana! (Sorry, tässäkään postauksessa ei ole kuvia...) Oltiin hallilla jo hyvissä ajoin ja alettiin ihan kontaktiharjoituksilla, tosi kivasti oli yleisesti kuulolla. Tarjosi perusasentoa ja haki kontaktia, kun ei suurempaa häiriötä ollut. Jatkettiin kontaktin harjoittelua sivulla ollessa ja otettiin seuraamista.
Suku on imuttaen aloittanut ja nyt ollaan siirrytty askeleilla etenemään. Puolesta askeleesta eilen lähdettiin ja päästiin melkein kolmeen! Huomasi kyllä että mielenkiinnon tippuessa tippuu kontakti. Kuitenkin vahvisteltiin kontaktia, perusasentoa ja seuraamista hurjassa häiriössä, agitreenit toisella puolella.
Perusasennon kanssa mulla oli itsellä ajatus että olisin vinossa koiraan päin, mutta ilmeisesti en pahasti ainakaan. Perusasennon ja seuraamisen palkka siirtyi suuhun, roikkuu kädessä muuten niin paljon. Harvinaista herkkua maistella maksapannaria, mutta minkäs teet. Askelilla jatketaan tässä ja pysytään vielä näissä helpoissa.
Tehtiin myös maahanmenoja, ensin sivulla ja sitten ns. liikkeestä. Alkuun autoin kädellä aika paljon, koska olin varma ettei käsky ole hallinnassa ja vaatii siihen apua. Mutta ei hyvin teki pienemmälläkin liikkeellä. Naksuttelu tekee kyllä ihmeitä, liikkeestä maahan menot oli yllättävän nopeita ja joka käskyllä meni maahan. Loppuun seisottiin koko ryhmä rivissä, koirat perusasennossa ja kontaktissa. Harvinaisen onnistunut tunti ainakin omalta osalta. Suku tekee töitä mielellään joka tilanteessa, eikä kamalasti "murkkuiän" merkkejä osoita. Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti