28. marraskuuta 2012

Lapikasreenit

Muutamaan kertaan ollaan Kymenlaaksoalueen lappalaisten kanssa kokooonnuttu treenailemaan, eilen oli taas treenikerta. Suku on näissä geimeissä ollut mukana. Ensin moikkailtiin Pipan uusi koira, Jaro 12vkoa. Sukun mielestä oli liian päälle käyvä ja innokas, että täytyi oikein murista pienelle karvapallolle.

Muiden tullessa otettiin seuraamisia, pujoitteluita ja ohittamisia. Suku on tosi kivasti mukana ja keskittyi hienosti, ikäisekseen. Seuraamispaikka on tosi kiva kyllä omasta mielestä ja oon nyt yrittänyt imuttaa vähän vähemmän, jotta saataisiin kontaktiakin mukaan ja päästäisiin irti kädestä. Paikallaan odotellessa tehtiin sivulletuloja, niin että Suku "sivu" käskyllä ottaisi kontaktia paremmin. Siirtelin palkat oikeaan käteen, kun Sup vasemmassa tuppaa kauheesti roikkumaan. Vasemmalla kuitenkin palkkasin ja myös taskusta suoraan. Naksua en tässä hokannut käyttää, vaikka oli mukana.

Tehtiin myös luoksepäästävyyttä, ensin "tuomari" käveli Sukun ohi ja palkkailin sitä perusasentoon. Suku antoi myös tulla rapsuttamaan ja koskea itseensä. Agiharkoissa hengailu on tehnyt hyvää (kiitti vaan ryhmäläisille!) tai sitten pääkoppa on vaan sattunut tasoittumaan.

Suku sai leikkiäkin, yritin muistella mitä Jonnan blogista luin tiivistelmää saalispalkkauksesta, mutta täytyy lukea vielä tarkemmin ajatuksella sitä läpi että onnistun. Mutta hienosti kakara leikki, repi tosissaan (lelukin vähän koki kovia) eikä haitannut vaikka toiset pitivät kauempana pientä meteliä. Selkeästi se on motivoitunut tekemään eri tavalla, kun ollaan kaikenlaista tullut tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti