2. marraskuuta 2012

If everyone loved and nobody lied

Marraskuun alussa on hyvä tiivistää jo vuosi kasaan, eikun. No joo tavoitteita pitää asettaa ja tähdätä pitkälle, niin just. Viime vuoden tavoitteet näyttivät seuraavilta:

"Vuosi 2012
Lakulle C.I.B ja mejäkokeet tai ainakin jälkiä ja paukkuja
Demon kanssa viralliset, tähdätään vaan hyvään ohjaukseen tuloksilla ei väliä
Junnuissa vika vuosi starttaa, paaaaaljon kisoja ja eri koiria ja ois se osarikin ihan kiva voittaa, mutta realistista ei mulle välttämättä ole ;)
Panostetaan opiskeluun ja kuntoiluun, toivotaan Andille vielä vuosi lisää!"


Ja sitten kootut pohdinnat näistä.
Laku ei saanut viimeistä tarvittavaa cacibia, osallistui tosin yhteen ainoaan näyttelyyn josta olisi sen voinut saada, Seinäjoen KVseen.(arvostelu postauksen loppupuolella). 
Mejäkokeeseen olin jo ilmoittautunut, kokeiltiin paukkuja ja totesin että ei pystytä, kokeen ajaksi olisin tarvinnut myös vanhemmista jommankumman kokoajan mukaani, joka ei ollut oikein mielekäs ajatus heille. Jälkiä tehtiin kesällä varmaan 4-5 kpl (yhdet yhteistreenit Kivan kanssa, loput yksikseen tai kaverin kanssa) ja paukkuja otettiin kesäkuussa muutamia, mutta ei hyvältä vaikuta.
Laku kävi myös silmä-, polvi- ja sydäntarkissa, kaikki kunnossa :)

Demon kanssa startattiin! Tähän mennessä on tullut 10 starttia, viideltä on tulos! Ekat kisat oli maaliskuussa, tuomarina Ritva Herrala. Ekalta radalta HYL ihan jännityksen piikkiin, toiselta radalta sitten 15vp ja 0,33sek yliaikaa. Kohokohtina vois agikisoista mainita vielä Nuorten SMt, saatiin tulos! Sekä viimeisimmät Kotkan kisat 13.10 saatiin molemmilta radoilta tulokset ja toiselta vaan 5vp, ohjaussähläyksen takia. Video vikoista kisoista :)


Junnut on mennyt ihan ohi, mutta hienoja koiria olen saanut viedä, kiitos omistajille! Olen jännittänyt kisoja ihan älyttömästi ja siitä johtuen sählännyt kaikkea pientä mikä vaikuttaa tietenkin kokonaiskuvaan. Erityisen hyvät fiilikset jäi kuitenkin Porvoosta, joka oli nyt siis viimeinen kisa mun uralla. Tsemppiä muille junnuille, mä olen nyt ulkona niistä kuvioista. Andi porskuttaa, koulu sujuu ja lenkkejä käydään. Polvi kiukutteli kesän lopussa mikä on kuntoilua vähän rajoittanut. Ja tosiaan uusi asukki muutti laumaan, vaikkei erityisemmin suunnitelmissa ollut.


Vuosi 2013
Laku 
- cacib
- balt & pohj mva jos vaan mahdollista
- mejän jatkaminen
- rally-tokon aloittaminen

Suku
- kasvua, kehitystä
- näyttelyitä
- eri lajien treenejä (toko, agi, peko...)

Muuta
- Demolle nollia ehkä kakkosiin?
- kirjoitan keväällä biologian ja syksyllä yhteiskuntaopin ainakin C
- Andin kanssa päivä kerrallaan eteenpäin 

(kuvissa Laku n. 6kkn iässä)

 Seinäjoki KV 27.10.12 Barffas Leppilampi VAL ERI2 SA
tuomari Eija Lehtimäki
"Erinomaista tyyppiä hyväluustoinen uros, jolla kaunisilmeinen pää. Hyvä stoppi. Hyvä runko ja häntä. Etukulmaus saisi olla voimakkaampi, muuten hyvät raajat. Erinomainen karhea turkki, ei tänään parhaimmillaan. Hyvät liikkeet sivulta ja takaa. Ystävällinen luonne."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti