25. marraskuuta 2012

Monitoimileijona

Suku on ollut aktiivinen koiraotus. Perjantaina käytiin moikkaamassa Sisu-russelia, jota mahdollisesti mennään hoitamaan. Käytiin kaupungissa kävelemässä ja koirat leikkivät koirapuistossa. Hienosti tulivat keskenään toimeen vaikkei ikäeroa ollut kuin puolivuotta. Suku tosin on vielä niin vauva, että tykkäilee kaikista.

Suku joutui taas tulla agitreeneihin kun äiti lähti kauppaan, tyyppi oli ihan fiiliksissä ja otettiinkin putkea ekaa kertaa. Maija piti Sukua toisessa päässä ja allekirjoittanut meni toiseen päähän huutelemaan. Ekalla kerralla oli hiukan epävarmaa, että kannattaako täältä nyt läpi tulla, mutta tiputin nakin palan putkeen ja sitten tultiin reippaasti läpi! Seuraavilla kerroilla ei ollutkaan mitään ongelmia suorittamisen kanssa. Hieno pentu! Hallilla myös leikittiin ja otettiin perusasentoa ja Sukulla oli oikein mukavaa!

Tänään pyörähdettiin mätsärissä KKSn hallilla. Pennut oli jaettu kahteen luokkaan, Suku juuri pääsi nuorempiin kakaroihin. Parina oli westie ja Suku esiintyi melko riehakkaasti parikehässä, antoi hienosti kuitenkin tutkia ja malttoi seisoskella hienosti. Saatiin sininen ja nauhakehässä menikin hiukan paremmin liikkeiden osalta ja edelleen hienosti jaksoi seistä. Tuomari tykkäsi ja laittoi meidät ykköseksi. Ihan mahtavaa! BIS-kehässä Suku päätti että nyt riittää ja pylly painui maahan ja tarjosi sivulletuloa mielummin. Jäätiin viimeiseksi, mutta yllättävän reipas ja hyvin esiintyvä siitä on nyt parissa viikossa tullut. Ihan eri meininki verrattuna messariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti