22. marraskuuta 2012

Pikkusia treenivideoita

Koeviikolla on hyvä tehdä kaikkea olennaista ja epäolennaista. Eilisen päivän käytin hienosti koirien treenaamiseen (okei, luin illalla) ja saatiin siskon kanssa videoitua urpojen touhuilua. Sukun kanssa tehtiin laatikkokontakteja ja tokojuttuja. Molemmissa ollaan päästy hurjasti eteenpäin ja molempiin videoihin haluaisin kommentteja.

Tokossa sivulletulot on tosi kivoja, olen yrittänyt välttää käsien liikkeitä ja kyllä se siitä ilmeisesti alkaa hoksailemaan homman ideaa.
Seuraamista ollaan tehty kokoajan imuttaen ja videota katsoessa huomasi että vähän kääntää poikittamaan, muuten paikka on hyvä, perusasennot vaatii apua. Koira tosin on ihan vauva vielä.
Luoksetuloa en ole vaatinut suoraan sivulle missään vaiheessa, itsekseen pikkupojalla napsahtaneet johdot oikein päin.


Ja intoa riittää, häntä vispaa kokoajan ja silmät loistaa kun pääsee tekemään, kuppi meinaa välillä mennä reilusti nurin, kun on niin kauheasti intoa. Suku on mainio!

Lakukin tokoili. Alkuun oli tosi innoissaan(kuten aina mutta siitä se vire sitten laskee. Liikkeestä seisominen oli varmaa Lakua, halusin kuitenkin palkata sen pelkästä seisomisesta, koska ei olla tehty mitään pitkään aikaan.
Seuraaminen on tommosta :D en mä tiedä mitä sille pitää tehdä ja täykkärissä ja vikassa perusasennossa normaalia Laku-jumitusta.
Kaket oli kivat! Yks i-m vaihto vaati kaks käskyä, mutta hienosti toimi vaikka kääpiö huuteli tarhassa.

1 kommentti: