27. marraskuuta 2012

Naksuilua

Iltoja on uhrailtu uusien temppujen opetukseen, lähinnä että koiran aivosolut saavat tekemistä. Sukun kanssa ollaan pääasiassa tehty, se tarjoaa omaehtoisesti tosi paljon juttuja.

Ensimmäisenä otin työn alle laatikkokontaktit, niissä ollaan edistytty hiukan sen jälkeen, kun video on otettu. Tarkoitus olisi alkaa kuljettelemaan laatikkoa mukana ja treenaamaan eri häiriöissä.

Pennun(öö mikä pentu, se täyttää keskiviikkona puolvuotta) käyttäessä takapäätä kivasti seuraamisissa ja perusasennoissa, päätin alkaa vahvistamaan sitä enemmän. Ja aloitettiin vadin päällä pyörimistreenit. Hyvin alkoi tässäkin tarjoamaan ensin etukäpäliä vadille ja itse siirteli takajalkoja, josta superpalkat. Autoin pyytämällä sivulle etutassut vadin päällä ja hyvin pyörii. Nyt kun päästään avuista pois niin se on ihan pro ja kaksi harjoittelutuokiota takana.




Myös laatikossa seisoskelua kokeiltiin eilen ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen laatikko oli liian korkea, eikä Suku viittinyt tassujaan sinne laittaa. Vaihdettiin laatikkoa, yksi nenäkosketus tuli ja sen jälkeen siirtyi ensimmäinen tassu laatikon sisäpuolelle, jes! Toinen tassu tuli kaveriksi kun palkkasin vähän eteenpäin. Ja loppuvaiheessa saatiin kolmaskin samalla tavalla houkuttelemalla.

(kuvat mätsäristä (c) Jaana Siltanen, Suku 3pvää vaille 6kk)

1 kommentti: