11. marraskuuta 2012

Veckoslut

Melko Suku-täytteinen viikonloppu mutta Lakuakin on hellitty!
Perjantaina käytiin Lakun kanssa pitkä lenkki metsissä ja poluilla, toinen nautti suunnattomasti että pääsi yksin lenkille ja jolkottelemaan vapaana pitkin maita ja mantuja. Sen jälkeen lähdettiihin agiharkkoihin ja otin Sukun mukaan. Hienosti pentu malttoi olla häkissä odottaa, vähän availi ääntä kun tehtiin Demon kanssa rataa. Suku kävi leikkimässä ja teki muutamaa hyppyä. Hienosti keskitty ja malttoi hengata mun kanssa.
Lauantaina otettiin suunnaksi Helsingin messukeskus. Siellä järjestettiin best-in puppyshow eli pentunäyttely. Suku oli ilmoitettu pikkupentuluokkaan, tuomarina oli Esa Ruotsalainen. Mentiin paikalle jo melko ajoissa ja Sups kerkesi hyvin tottua ympärillä olevaan hälinään ja kehässä kääpiö käyttäytyi oikein mallikkaasti! Pikkupennuissa oli neljä urospentua Sukun lisäksi. Arvostelu oli todella hyvä(ja löytyy postauksen lopussa), mutta häntä ei noussut tuomarin mielestä tarpeeksi. Tuloksena kuitenkin hienosti PEK3!
Tänään aamulla käytiin vielä Kotkan Kivan viikkoharkoissa. Aiheena oli seisominen ja nouto/esineen kantaminen. Seisomista ollaan treenattu ihan pienestä pitäen ja ainahan tuo on ollut innokas kantamaan kaikkea mahdollista. Noudossa oli ongelmana lähinnä kapulan pureskelu ja keston pituus, mutta ollaan nyt aloitettu pohja tällekin liikkeelle. Alkuun kaikki liikkuva piti taas haukkua kentällä ja vetäjää väistettiin luoksepäästävyydessä. Käytiin kuitenkin vielä reenien lopussa moikkailemassa vetäjä eikä ollut mitään suurta ongelmaa verraten tunnin alkuun. Lauantaina tuomari sai rauhassa koskea, mutta tänään oli taas tällainen päivä.Vielä lauantain arvostelu ja PEK3 oli tulos: Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen urospentu. Hieno pää. Kauttaaltaan erinomainen runko ja raajarakenne. Turhan alas kiinnittynyt häntä. Tasapainoiset ryhdikkäät liikkeet. Touhukas esiintyjä.

Kuvat: Outi Uusitalo, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti